Συνεχίζει με Πρασσά-Αρσένο ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

O Θανάσης Πρασσάς

Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να έγινε αρκετή συζήτηση για το διοικητικό και οικονομικό μέλλον του Διαγόρα Στεφανοβικείου, ωστόσο η συγκλονιστική αλλαγή δεν ήρθε ποτέ στο προσκήνιο. Έτσι ο Θανάσης Πρασσάς παραμένει και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, αναλαμβάνοντας τη διοικητική και οικονομική καθοδήγηση,  αλλά και κρατώντας το άνοιγμα προς την τοπική κοινωνία του Στεφανοβικείου.

«Έβαλε το συναίσθημα πάνω από τη λογική για μία ακόμη φορά και ο ίδιος ο κ. Πρασσάς αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ που παραμένουν στις θέσεις τους» αναφέρουν άτομα του στενού περιβάλλοντος του προέδρου της ομάδας, ωστόσο η κίνηση για τη δημιουργία μιας λαϊκής βάσης για τον Διαγόρα, με τους διαθέσιμους πόρους της τοπικής κοινωνίας να αξιοποιούνται, είναι δεδομένη. Αυτό βέβαια θα εξελιχθεί σταδιακά, την ώρα που η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέλιος Αρσένος συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Διαγόρα Στεφανοβικείου, οπότε πλέον το βάρος πέφτει στις ανανεώσεις συμφωνιών με ποδοσφαιριστές αλλά και στις μεταγραφές. Ήδη οι επαφές ξεκινούν, ώστε όσα θέματα γίνεται να κλείσουν άμεσα και από εκεί και πέρα να περάσουν όλοι στο στάδιο της προετοιμασίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.