Συνεχίζει να δουλεύει ενόψει Αστέρα η Νίκη

Με στόχο ν' αλλάξει το σκηνικό

Δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που θέλει η Νίκη Βόλου μέχρι στιγμής σε τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο ο Στάικος Βεργέτης και οι παίκτες του έχουν την πολυτέλεια του χρόνου να συζητούν για το τι έγινε, αλλά καλούνται να εκμεταλλευτούν τον διαθέσιμο αυτόν χρόνο για να δουλέψουν και ν’ ανατρέψουν τις αρνητικές εντυπώσεις και τον σκεπτικισμό που έφεραν τα έως τώρα αποτελέσματα.

Η Νίκη επιστρέφει στις εκτός έδρας υποχρεώσεις, έχοντας σχεδόν μία ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστεί, κάτι που δεν είχε δυνατότητα να κάνει στις προηγούμενες αγωνιστικές με υποχρεώσεις και μεσοβδόμαδα. Επόμενος αντίπαλος ο Αστέρας Βλαχιώτη, ομάδα που φέτος έκανε την εμφάνισή της στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας πάρει την άνοδο από την περσινή Γ’ Εθνική. Προπονητής της δεν είναι άλλος από τον γνωστό στο βολιώτικο ποδοσφαιρικό κοινό Γιώργο Βαζάκα, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο, λίγο πριν από το δεύτερο lockdown οι δύο ομάδες είχαν κανονίσει να δώσουν φιλικό, το οποίο δεν έγινε τελευταία στιγμή, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου που είχε επιλεχθεί (Ερυθρών Δυτικής Αττικής) ήταν από τους πλέον ακατάλληλους που θα μπορούσε να υπάρξει!

Η αναμέτρηση του Σαββάτου πάντως θα διεξαχθεί στην έδρα του Αστέρα Βλαχιώτη για φέτος, στο Δημοτικό Στάδιο της Σπάρτης!

Μικροπροβλήματα στην προετοιμασία

Όσον αφορά την προετοιμασία της Νίκης, αυτή έγινε σε δύο γκρουπ, με όσους παίκτες δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο να βρίσκονται στο «Παντελής Μαγουλάς», ενώ στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού προπονήθηκαν όσοι πήραν χρόνο συμμετοχής στην τελευταία αναμέτρηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, οι Πολίμος (ήδη από το παιχνίδι με το Αιγάλεω ταλαιπωρείται) και Τζοβάρας έχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, και η συμμετοχή τους θα κριθεί στο τέλος της προετοιμασίας.

Μπόσιο και Μπιτσάκος από εκεί και πέρα είναι 100% έτοιμοι έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, και με τον δεύτερο μάλιστα να επιστρέφει σε χρόνο ρεκόρ μετά τις αρχικές εκτιμήσεις. Από την άλλη, ένα ακόμη ερωτηματικό είναι ο Χουάν Ιγνάσιο Ματτέα, που δεν είναι 100% έτοιμος, ωστόσο κάποια στιγμή σύντομα θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύνολο του Στάικου Βεργέτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.