Συνεχίζει να φωνάζει για Αναστασιάδη η Νίκη Βόλου

Ευχαριστώντας τον Αλμωπό Αριδαίας για τη φιλοξενία

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το παιχνίδι ανάμεσα σε Αλμωπό Αριδαίας και Νίκη Βόλου αποτελεί παρελθόν, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας συνεχίζει να φωνάζει για τον ορισμό του βοηθού διαιτητή Αναστασιάδη, από την Ένωση Σερρών.

Μετά το σχόλιο του προπονητή της Νίκης Βόλου Δημήτρη Ελευθερόπουλου περί οφσάιντ στο πρώτο γκολ του Αλμωπού, αλλά και για φάσεις στις οποίες ο αντίπαλος σκόραρε δις και ήταν στην ευθύνη του α’ βοηθού, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο της Νίκης θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές της ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε σε όλη την αποστολή της ομάδας μας, η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας. Δεσμευόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στο Βόλο στο β’ γύρο.

Φυσικά, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο μας που για ακόμα μια φορά ήταν στο πλευρό μας και μας ώθησε για να πάρουμε μια νίκη, για την οποία προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Υ.Γ.: Κύριε Αναστασιάδη της ΕΠΣ Σερρών, δυστυχώς επιβεβαιώσατε πανηγυρικά τις ανησυχίες μας.  Επαναλαμβανόμενο λάθος παύει να είναι λάθος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.