Συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις με τη Δόξα Δράμας η Νίκη

Η Super League 2 ανακοίνωσε πως αναβάλλονται οι αγώνες της Δόξας Δράμας μέχρι να εκδοθεί η απόφαση σχετικά με το αίτημα αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που έχει υποβάλλει η ΠΑΕ και βέβαια, η Νίκη Βόλου από την πλευρά της δεν παρεμβαίνει, αλλά παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις…

Μπορεί να αλλάξει η προκήρυξη και το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 11 τελικά ομάδες; Μπορεί ο πέμπτος της επόμενης κατηγορίας να πάρει άνοδο έστω και τελευταία στιγμή, έστω και αν γίνεται αναφορά μόνο για τους τέσσερις πρώτους; Μπορεί η Δόξα Δράμας να πετύχει κάτι νομικά και να πάρει το πιστοποιητικό της ΕΕΑ;  Αυτό που είναι πιο ξεκάθαρο πάντως είναι ότι συμμετοχή ομάδας σε πρωτάθλημα χωρίς πιστοποιητικό επιφέρει τσουχτερά πρόστιμα στους διοργανωτές (εν προκειμένω στην Ένωση SL2-FL), οπότε δεν δείχνουν διατεθειμένοι να το ρισκάρουν.

Οι νομικές απόψεις…

Ενδιαφέρουσες ήταν οι απόψεις που κατέθεσαν μέσω του ραδιοφωνικού «αέρα» (Classico, Bόλος, 89.6) ο νομικός σύμβουλος της Δόξας Δράμας, Χάρης Γρηγορίου, που τόνισε ότι έχει προγραμματιστεί η αίτηση αναστολής στο διοικητικό εφετείο, ενώ υπάρχει η αίτηση επανεξέτασης, ωστόσο αυτό προβλέπει ακροαματική διαδικασία, που λόγω κορωνοϊού δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτή τη στιγμή.

Από την άλλη, διαφορετική άποψη είχε ο κ. Σουμπάσης, σημειώνοντας ότι χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής δεν μπορεί καμία ομάδα να αγωνιστεί σε οποιοδήποτε επαγγελματικό πρωτάθλημα, και ότι η υπόθεση ουσιαστικά έπρεπε να έχει λήξει ήδη σε βάρος της Δόξας Δράμας.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που προκύπτει είναι το ότι η Νίκη παρακολουθεί. Αν υπάρχει νομικό πάτημα, έχει δείξει ότι θέλει να το χρησιμοποιήσει, όπως έκανε και σε άλλες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, αν και τονίζεται ότι η «κυανόλευκη» ΠΑΕ δεν επιδιώκει να υποβιβάσει καμία ομάδα, ούτε να πάρει τη θέση της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.