Συνεργασία-έκπληξη Ολυμπιακού Βόλου-Ρήγα Φεραίου!

Η ενίσχυση της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου με παίκτες από την ακαδημία του και τα τμήματα υποδομής αποτελεί θέληση και πάγιο αίτημα του Ερασιτέχνη, όπως έχει τονίσει συχνά-πυκνά τον τελευταίο καιρό ο  πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Τσεκούρας. Το ίδιο έγινε και στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου με την ΠΑΕ, ενώ ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος τόνισε ότι ίδια θέληση υπάρχει και από την πλευρά του, αρκεί και οι παίκτες να δουλεύουν συστηματικά. Από ένα σημείο και μετά πάντως τα πρωταθλήματα υποδομής δεν αρκούν, οπότε ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου ξεκινά άμεσα συνεργασία με τον Ρήγα Φεραίο για δανεισμό παικτών!

Αυτό ανακοινώθηκε από το ΔΣ του Ρήγα Φεραίου, που κάνει λόγο για πρωτοποριακή συνεργασία, συμπληρώνοντας ότι αυτή θα επεκταθεί σε πολλά επίπεδα. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Α.Σ Βελεστίνου Ρήγας Φεραίος και ο Ολυμπιακός Βόλου εγκαινιάζουν φέτος μια πρωτοποριακή συνεργασία, όπου με την πάροδο του χρόνου θα επεκταθεί σε πολλά επίπεδα.

Μεταξύ άλλων, η συνεργασία θα αφορά στον δανεισμό ποδοσφαιριστών και στην πραγματοποίηση φιλικού αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων, εν’ όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι δράσεις των δυο ομάδων, στο πλαίσιο της συνεργασίας που εγκαινιάστηκε κατά την χθεσινή (18/6/2020) συνάντηση που είχαν ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ Ιωάννης Σιουμουρέκης με διοικητικά στελέχη του Ολυμπιακού Βόλου και θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου»!

Όπως έχει γίνει άλλωστε γνωστό, ο Νίκος Τσεκούρας και ο ΑΣ έχουν αναλάβει πλέον τη διαχείριση όλων των ηλικιακών ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου μαζί με τα τμήματα υποδομής, με στόχο την αναβάθμισή τους. Για τη συνεργασία εξάλλου εξέδωσε ανακοίνωση και ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, στην οποία σημειώνει τα εξής:  «Στο πλαίσιο του σχεδίου για την ανάπτυξη των σχέσεων της Διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου με τις Διοικήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων του Νομού μας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου μεταξύ του προέδρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και υπευθύνου όλων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου κου Νίκου Τσεκούρα και του Αντιπροέδρου του Ρήγα Φεραίου κου Ιωάννη Σιουμουράκη.

Τέθηκαν όλα τα θέματα που έχουν στόχο την συνέχιση αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη των καλών σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των  Διοικήσεων των δύο ιστορικών Σωματείων σε όλους τους τομείς.

Ο κος Τσεκούρας αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά του Ρήγα Φεραίου στο τοπικό ποδόσφαιρο ενός από τα ιστορικότερα Σωματεία της περιοχής μας και επισήμανε την ανάγκη της ανάπτυξης των σχέσεων και της συνεργασίας για το καλό του ποδοσφαίρου.

Ο κος Σιουμουρέκης από την πλευρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρόσκληση και υπογράμμισε ότι η Διοίκηση του Ρήγα Φεραίου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοικτή σε οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται για την ανάπτυξη και το καλό του ποδοσφαίρου.

Ευχήθηκε επίσης  η νέα προσπάθεια που ξεκινά ο Ολυμπιακός Βόλου να αγκαλιαστεί από όλους τους φιλάθλους ώστε να επιστρέψει γρήγορα στην Super League».

Από την Διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν συναντήσεις με όλες τις Διοικήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.