Συζητήσεις για ανανεώσεις στη Νίκη Βόλου

Η άφιξη του Αλέξη Παπακωνσταντίνου δρομολογεί εξελίξεις σε όλα τα θέματα είναι το μήνυμα που στέλνουν τα μέλη της Νίκης Βόλου, ωστόσο προέχει και για τους «κυανόλευκους» η ενημέρωση και τα οριστικά δεδομένα για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όσο το τοπίο παραμένει θολό κάποια πράγματα δεν επισημοποιούνται και κάποιες κινήσεις δεν μπορούν να ολοκληρωθούν.

Ο βασικός σχεδιασμός πάντως για τη νέα χρονιά έχει γίνει σε αρκετούς τομείς, και η επικοινωνία είναι καθημερινή ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ και τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» διάφορα ζητήματα. Η μαζική υλοποίηση του σχεδιασμού πάντως θα ξεκινήσει, με τις ανάλογες ανακοινώσεις να έρχονται στο προσκήνιο για όλα τα ζητήματα που απασχολούν έναν αθλητικό οργανισμό. Δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη εξάλλου και η ανακοίνωση του προπονητή από πλευράς Νίκης Βόλου με την οριστικοποίηση της κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα, και φυσικά ο Στάικος Βεργέτης παραμένει το πρώτο φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση.

Συζητήσεις πάντως έστω και σε πρώιμο στάδιο με παίκτες που θα μπορούσαν να παραμείνουν στην ομάδα βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως και οι αναζητήσει μεταγραφικών στόχων. Άλλωστε και ο Στάικος Βεργέτης έχοντας ιδία άποψη για το έμψυχο υλικό προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τη Νίκη Βόλου και έχουν μπει κάποιες βάσεις από πλευράς του για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν, όπως και για την αναζήτηση μεταγραφικών στόχων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.