Συζητήσεις και συμφωνίες στον Ολυμπιακό Βόλου

O Mάρκος Διαμαντόπουλος
Ενώ ο Μάρκος Διαμαντόπουλος προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα

Μπορεί οι διοικητικές ζυμώσεις να συνεχίζονται, ωστόσο στον Ολυμπιακό Βόλου υπάρχει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός που θα πρέπει να προχωρήσει, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό, βάσει των όσων θα γίνουν όμως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχει ήδη αναλάβει δράση και σε συνεργασία με τον Κώστα Σταματίου που έχει κάνει ήδη αρκετή δουλειά, προσπαθούν να σχηματίσουν το ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στόχος προφανώς το ρόστερ να είναι ανταγωνιστικό. Το πόσο ανταγωνιστικό ωστόσο θα εξαρτηθεί από το αν υπάρχουν συμμετοχές διοικητικά και κυρίως οικονομικά, όπως αυτήν του Γιάννη Νταόπουλου, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Πάντως παίκτες προστίθενται στο δυναμικό της ομάδας. Ο Κλεβί Κόλα και Φίλιππος Σκοπελίτης αναλαμβάνουν να έχουν τον ηγετικό ρόλο εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ ακολουθεί ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στους «ερυθρόλευκους». Καρατσόλης και Θεοδωρόπουλος ακολουθούν, μαζί με τον Κώστα Κόφφα, ενώ πολλές είναι οι συζητήσεις με παίκτες της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας αλλά και με κάμποσους από αυτούς που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό Βόλου. Απομένει βέβαια να υπάρχει και διάθεση από την απέναντι πλευρά ώστε να συνεχίσουν να φορούν κάποιοι από αυτούς τα ερυθρόλευκα.

Η λίστα που έχει σχηματιστεί από τους Θεοδοσιάδη-Σταματίου είναι αρκετά μεγάλη. Για 50 και πλέον ονόματα έκανε λόγο ο εν δυνάμει τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς δεν έχει επισημοποιηθεί η τοποθέτησή του στη συγκεκριμένη θέση. Ένα από αυτά τα ονόματα είναι αυτό του αριστεροπόδαρου αμυντικού Μάρκου Διαμαντόπουλου, που την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά έχει αγωνιστεί και στον Θησέα Αγριάς στο παρελθόν. Ίσως είναι και ευνοϊκή η συγκυρία για τον Ολυμπιακό Βόλου θα μπορούσε να πει κανείς. Ο Θησέας Αγριάς υποβιβάστηκε στην Α’ ΕΠΣΘ, η Δήμητρα προσπαθεί να βρει τον διοικητικό της βηματισμό από την άλλη, οπότε και οι «ερυθρόλευκοι» εφόσον είναι και αυτοί διοικητικά και οικονομικά σταθεροί, μπορούν να κινηθούν πιο άνετα στο μεταγραφικό πεδίο εντός Μαγνησίας.

Από την Ευξεινούπολη μέσω… Λάρισας έρχεται στο προσκήνιο και όνομα για τερματοφύλακα, αφού η περίπτωση του Άγγελου Σταυράκη (ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας) δεν περνάει απαρατήρητη για τον Ολυμπιακό Βόλου, με το δίδυμο Ξενοδόχοβ-Κωνσταντίνου πάντως να είναι επίσης εξαιρετικό για την κατηγορία.

Όσον αφορά τους Γιάννη και Θάνο Κυρίτση, ενδιαφέρον για τις περιπτώσεις τους υπάρχει από τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες δεν είχαν κάποια επίσημη ή ανεπίσημη κρούση, με τρίτο πρόσωπο ν’ αναφέρει τα ονόματά τους στους «ερυθρόλευκους».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.