Συζητείται η αίτηση ανάκλησης ισόβιου αποκλεισμού του Αχιλλέα Μπέου από το ποδόσφαιρο

Η ΕΠΟ είχε δείξει την εκτίμησή της προς το πρόσωπο του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, τιμώντας τον, τον περασμένο Απρίλιο με ειδική πλακέτα, μέσω του αντιπροέδρου της Παναγιώτη Παπαχρήστου.
Στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ

Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ που συνεδριάζει αύριο στις 4 μ.μ. θα συζητηθεί η αίτηση ανάκλησης της ποινής ισόβιου αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο που κατέθεσε ο Αχιλλέας Μπέος. Σύμφωνα με το sdna.gr ο κ. Μπέος κατέθεσε για τρίτη φορά αίτηση ανάκλησης κατά της υπ΄αριθμ. 179/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της υπ΄ αριθμ. 204/2011 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, προκειμένου να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι δύο προηγούμενες απόπειρες ήταν το 2012 και οι αποφάσεις της Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για ανάκληση της απόφασης περί ισόβιας απαγόρευσης ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, λόγω χειραγώγησης αγώνων, ήταν απορριπτικές.

Η εν λόγω τιμωρία στον ισχυρό άνδρα, τότε, του Ολυμπιακού Βόλου είχε ασκηθεί το καλοκαίρι του 2011 και οι ερυθρόλευκοι είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση 10 βαθμών, ενώ η UEFA τους είχε αποκλείσει και από το Europa League (είχαν κερδίσει μια θέση μέσω πρωταθλήματος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εκείνης της σεζόν).

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς στην περίπτωση που η ΕΠΟ ανακαλέσει την απόφαση για ισόβιο αποκλεισμό του Αχιλλέα Μπέου από το ποδόσφαιρο, θα είναι τουλάχιστον παράδοξο δεδομένου ότι ο αιτών έχει καταδικαστεί πρωτόδικα στην δίκη για τους στημένους αγώνες του 2011, το γνωστό Koriopolis, με ποινή φυλάκισης 4 ετών για δωροδοκία-δωροληψία, για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα στους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (12/3/2011), Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (27/2/11).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.