Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Tο τέσσερα στα τέσσερα έκανε ο Σαρακηνός στην Α’ ΕΠΣΘ, επικρατώντας στο Βασδέκειο με 4-1 της Α.Ε. 2002, παρότι έχανε με 0-1 από το πρώτο μέρος με θαυμάσιο σουτ στο παραθυράκι του Στουμποβίκου στο 29’. Όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν τέσσερα τέρματα.

Αρχικά στο 50’ με κεφαλιά-ψαράκι ο Τζίκας ισοφάρισε, ενώ στο 61’ ο ίδιος με σουτ εντός περιοχής έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 72’ ο Φλίγκος με πέναλτι που κέρδισε ο Τσιουρής σημείωσε το 3-1, ενώ στο 79’ ο Τσιουρής με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έπειτα από κόρνερ του Τζίκα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Α.Ε. 2002 χρησιμοποίησε ως βασικό τον 16χρονο μέσο Γιώργο Κωστούλα, που έπαιζε στον ΝΠΣ Βόλος και πιο μπροστά στη Δύναμη και ο οποίος αποτελεί την τελευταία μεταγραφή της ομάδας.

Εξαιρετική εμφάνιση και ευρεία νίκη του Τοξότη με 0-3 επί της Αγίας Παρασκευής, που για την ομάδα του Θανάση Χρυσοχού ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα. Ο Λευτέρης Δενελάβας στο 25’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά εξ επαφής μετά από κεφαλιά-πάσα συμπαίκτη του, με τη φάση να έχει ξεκινήσει από κόρνερ του Σκλαπάνη. Από  κόρνερ και πάλι του Σκλαπάνη ξεκίνησε το δεύτερο γκολ, με τον Μάστορα να το αξιοποιεί και να γράφει με κεφαλιά το 0-2, ενώ το 0-3 ήρθε με … βραζιλιάνικο τακουνάκι του Λ. Δενελάβα στο 65’ από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σπάσιμο της μπάλας από τα δεξιά του Γερακίνη.

Στη Β’ ΕΠΣΘ Αστέρας και Αγχίαλος στον Ριζόμυλο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Στο 18’ κέρδισε πέναλτι ο Καραγιώργος και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα για το 0-1, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν και κόκκινη για τον παίκτη που τον ανέτρεψε. Στο 23’ ο Μαγιόγλου με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Στεργιόπουλου έγραψε το 0-2, ενώ μέχρι το ημίχρονο ο Αστέρας ισοφάρισε με δύο εύστοχα πέναλτι του Κάρρου (το πρώτο το κέρδισε ο Σιαμέτης και το δεύτερο ο Κάρρος) στο 27’ και το 35’. Οι Αγχιαλίτες, χωρίς ν’ αναφέρονται στις φάσεις των πέναλτι, θεωρούν ότι τα υπόλοιπα σφυρίγματα ήταν 80-20% εις βάρος τους.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ η Δημητριάς επικράτησε με 5-2 του Νέου Μαγνησιακού. Στο 9’ ο Πετρόπουλος άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ και ακολούθησαν δύο τέρματα του Στέφανου Ζαφειρόπουλου στο 31’ και το 35’. Στο δεύτερο μέρος άλλα δύο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Ασημάκης στο 52’, 71’, ενώ για τον Νέο Μαγνησιακό είχε μειώσει σε 4-1 στο 55′ ο Κέκιας με φάουλ και σε 5-2 ο Κασιούρας στο 80′, γιος του παλιού παίκτη της Νίκης και του Ολυμπιακού Β.

Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο (19/10):

Α’ ΕΠΣΘ

Σαρακηνός-Α.Ε. 2002 4-1

Αγ. Παρασκευή-Τοξότης 0-3

Β’ ΕΠΣΘ

Αστέρας Ριζ.-Αγχίαλος 2-2

Γ’ ΕΠΣΘ

Δημητριάς-Νέος Μαγνησιακός 5-2

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.