Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Φάση από το ματς Αγία Άννα-Σαρακηνός

Στο μοναδικό ματς που έγινε σήμερα Σάββατο (20/4) για την 25η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ ο Σαρακηνός επικράτησε της Αγίας Άννας με 0-2. Το 0-1 έγινε στο 31’ με φοβερό μακρινό σουτ του Μπακάλη, που κατέληξε στο δεξί παραθυράκι, ενώ το δεύτερο γκολ της ομάδας του Γιάννη Φασουράκη μπήκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλέξανδρου Σιώμου του Αποστόλου, το οποίο είχε κερδίσει ο Θάνος.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Σε ό,τι αφορά τη Β’ ΕΠΣΘ όλα τα παιχνίδια της 25ης μέρας έγιναν σήμερα. Ο Τοξότης είχε εύκολο έργο απέναντι στον Άνθιμο Γαζή και νικώντας τον με το ευρύ 5-0 στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής μετά την εξασφάλιση της ανόδου την περασμένη βδομάδα. Το ημίχρονο έληξε με 1-0 χάρη σε γκολ του Λευτέρη Δενελάβα, αλλά στην επανάληψη η ομάδα του Θανάση Χρυσοχού σκόραρε άλλες τέσσερις φορές με τους Σκλαπάνη, Λ. Δενελάβα, Ρουκά και Λιάρο ως το 70ο λεπτό.

Εύκολη αποστολή και για τη Δάφνη, που συνέτριψε με 5-0 την ουραγό ομάδα των Μικροθηβών. Το 1-0 έκανε στο 18’ ο Μαρέδης, το 2-0 ο Καρακίτσιος στο 62’ που βρήκε δίχτυα και στο 77’ κι αφού είχε σημειώσει στο 68’ το  3-0 ο Αγγελής στο 68’. Το σκορ έκλεισε ο Απ. Τσαρέλας στο 86’.

Ισόβαθμος με τη Δάφνη στη 2η θέση  με 48 πλέον βαθμούς εξακολουθεί να είναι ο Ιάσων Άλλης Μεριάς, ο οποίος στο Βασδέκειο που χρησιμοποίησε ως έδρα ο Ελευθεριακός, τον νίκησε με 1-2. Η ομάδα του Παναγιώτη Κουρούπη προηγήθηκε νωρίς και συγκεκριμένα στο 7’ με τον Τσίγκα, ισοφαρίστηκε, αλλά ο Πουρνάρας στο 61’ με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στον Ιάσονα.

Η Α.Ε. 2002 νίκησε με 1-0 τη Μακρινίτσα με σουτ του Κουβαρά στο 51’ εντός περιοχής μετά από στρώσιμο της μπάλας σε έμμεσο φάουλ από τον Στουμποβίκο.  Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 40’ με τον Αντωνόπουλο.

Στην Αγχίαλο σε αδιάφορο ματς ο Αστέρας Ριζομύλου προηγήθηκε στο 29’ με κεφαλιά του Βέργου, αλλά μετά από πέντε λεπτά ισοφαρίστηκε σε 1-1 με γκολ του Καραγιώργου.

Ο Πανιώνιος στο γήπεδο του ΕΤΒΑ επιβλήθηκε με 2-4 του Πηλέα. Χατ-τρικ έκανε ο Τσακίρης, που σκόραρε δύο φορές στο πρώτο τέταρτο, τη μία με πέναλτι, για το 0-2 του πρώτου μέρους. Ωστόσο, στο 65’ και το 75’ ο Πηλέας, που είχε χάσει πέναλτι με τον Μπαρμπαγεωργόπουλο στο μισάωρο, ισοφάρισε σε 2-2 με τέρματα των Μπαρμπαγιαννάκου και Ζουλένκο. Ο Πανιώνιος ωστόσο «χτύπησε» στο τέλος με Τσακίρη και Πέτση και έφτασε στο 2-4.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Και μαθητικά πρωταθλητές είναι οι παίκτες του Αθλητικού Κολλεγίου Νίκης μετά το 2-0 επί του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου με δύο γκολ του Κουτσαρνάκη, το ένα στο 36′ μετά από μπαλιά του Φλώρου και το δεύτερο στο 48′ με σουτ από το ύψος της περιοχής. Μετά τη λήξη στήθηκε μία γιορτή με απονομή Κυπέλλου και μεταλλίων, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Φάτσης και Ιμεράι.

Η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα επιβλήθηκε με 6-1 του Ερμή, ο οποίος δεν έπαιζε με βασικούς, αφού αύριο Κυριακή η ομάδα του Δημήτρη Μπράτσου ταξιδεύει για το Αγρίνιο, προκειμένου να δώσει φιλικό αγώνα με την Κ17 του Παναιτωλικού, ενώ όλη η αποστολή είναι καλεσμένη στο ματς Παναιτωλικός-Αρης. Τέσσερα γκολ για τα Λεχώνια έβαλε ο Φιλίππου (7’, 25’, 58’, 65’), ένα ο Βαγιόπουλος (29’) και ένα ο Σκαμπαρδώνης. Ο Ερμής είχε μειώσει σε 5-1 με τον Αναστασίου στο 63’.

Με τα γκολ των Λουκά στο 25’, και του Καμπέρη στο 70’ η Δημητριάς πέρασε με 1-2 από το γήπεδο του Αλμυρού κόντρα στον Άθλο. Για τους γηπεδούχους, που βρέθηκαν πίσω με 0-2, σκόραρε ο Τσεκρέζι και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο Αχίλλειο ο τοπικός Αχιλλέας μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος με τα τέρματα των Σπανού στο 8’ και του Μπούρα στο 34’ και να έχασε και πέναλτι στην επανάληψη με τον Λούζι, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Α.ΠΟ.Β, που ισοφάρισε σε 2-2 με δύο γκολ του Νταϊλάνι στο 51′ και το 80′.

Λευκή ισοπαλία είχαμε στους Αγίους Θεοδώρους ανάμεσα σε Ηρακλή και Απόλλωνα Καναλίων, ενώ η Δύναμις δεν πήγε στη Σκόπελο και η νησιωτική ομάδα πήρε το ματς στα χαρτιά.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στους αγώνες της ΕΠΣΘ το Σάββατο (20/4):

Α’ ΕΠΣΘ/25η αγωνιστική

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ-ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 0-2

Β’ ΕΠΣΘ/25η αγωνιστική

Φ.Θ. ΑΓΧΙΑΛΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

ΑΕ 2002-ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ 1-0

ΠΗΛΕΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-4

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ 5-0

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ-ΙΑΣΩΝ  Α.Μ. 1-2

ΔΑΦΝΗ-ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ 5-0

Γ’ ΕΠΣΘ/25η αγωνιστική

ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΑΠΟΒ 2-2

ΑΘΛΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ 1-2

ΕΝΩΣΗ ΛΕΧ. ΝΗΛΕΑ-ΕΡΜΗΣ 6-1

ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΔΥΝΑΜΙΣ 3-0 α.α.

ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ.-ΑΠΟΛΛΩΝ 0-0

ΑΘΛ. ΚΟΛ. ΝΙΚΗΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π. 2-0

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.