Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Το δύο στα δύο έκανε την Α’ ΕΠΣΘ η Σκιάθος, που επικράτησε στο βοηθητικό του ΕΑΚ με 2-3 του Πυράσου το πρωί της Κυριακής και “χρωστά” το εξ αναβολής ματς με τον Μαγνησιακό. Διπλό και για τον Σαρακηνό με 0-3 μέσα στον Πτελεό επί του Πρωτεσιλάου με 0-3, όπως και για την Αγία Παρασκευή με 0-2 επί του Μαγνησιακού. Ο Ρήγας Φεραίος και η Δήμητρα επέστρεψαν στις νίκες με 2-1 επί της Αγίας Άννας και με το ευρύ 4-0 επί του Ηρακλή αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά, με το διπλό και μάλιστα με ανατροπή στην ανατροπή έφυγε η Σκιάθος από το βοηθητικό του ΕΑΚ. Μόλις στο 5’ ο Γκιαουράκης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Σκιάθου, για να απαντήσουν άμεσα οι γηπεδούχοι με τα τέρματα του Νούσια με κεφαλιά στο 10’ και του Κάρρου στο 15’. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Τζελάι μετά από κόρνερ σημείωσε το 2-2 στο 85’, ενώ το αυτογκόλ του Σταντσούρη στο 93’ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Ο Ρήγας Φεραίος ζορίστηκε απέναντι στην Αγία Άννα, η οποία ισοφάρισε γρήγορα το γκολ με κεφαλιά του Σέττου στο 4′, που πήγε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Συγκεκριμένα το 1-1 έγινε στο 16′, με το πέναλτι του Κ. Τσιουρέλη, που κέρδισε ο αδερφός του Σεραφείμ, όταν σούταρε και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αλεξίου εντός περιοχής, σύμφωνα με τον διαιτητή Σαμαρά. Ο Πάσχος με δυνατή κεφαλιά μετά τη σέντρα του Γεωργατζή στο 57′ έδωσε τη νίκη στους Βελεστινιώτες.

Η Δήμητρα βρέθηκε να προηγείται από το 10’ με σουτ του Βούλγαρη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χονδρογιάννης με σουτ επίσης «έγραψε» το 2-0, για να έρθουν δύο ακόμα τέρματα από τον Ξηροκώστα στο 65’ και στο 69’, το δεύτερο μάλιστα από τα 30 μέτρα, να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Σαρακηνός προηγήθηκε του γηπεδούχου Πρωτεσιλάου στο 14’ , όταν ο Σιώμος δέχθηκε την παράλληλα σέντρα του Γιαμάλη και με τακουνάκι από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 59’ ο Μόσιος από κάθετη πάσα του Θάνου σκόραρε για το 2-0, με την μπάλα να κοντράρει και σε αμυντικό στην εκτέλεση του Μόσιου, ενώ στο 71’ από διαγώνια πάσα του Γιαμαλή ο Ασλάνογλου πλάσαρε σωστά και διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έφυγε με τους 3 βαθμούς από το γήπεδο του Μαγνησιακού. Ο Ρούσσας στο 20’ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σιόβας στο 60’.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Στη Β’ ΕΠΣΘ η Αγχίαλος πέτυχε τη σπουδαιότερη νίκη της 3ης αγωνιστικής με το 2-1 επί του Τοξότη και μάλιστα με ανατροπή. Ο Κυλαδίτης στο 50’ έβαλε μπροστά την ομάδα του Τοξότη, η Αγχίαλος όμως με αντεπίθεση και τα τέρματα των Καραγιώργου (63’) και Απριγιάν (66’) πήρε το τρίποντο.

Ο Ιάσων επικράτησε του Αστέρα με 1-0. Το γκολ του Δημόπουλου από την ασίστ του Τσάμη στο 51’ ήταν αρκετό για να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του Άρη Γιαννούτσου. Δοκάρι είχε Ο Τσίγκας στο 37’, ενώ αποβλήθηκε ο Τσάμης στο 70’ με δεύτερη κίτρινη.

Καθαρή νίκη με 3-0 πέτυχε ο Άνθιμος Γαζής επί του Παγασητικού με 3-0. Στο 14’ της αναμέτρησης ο Αγγελής έβαλε μπροστά την ομάδα του, ενώ ο Αλτίνης με 2 τέρματα σε διάστημα τριών λεπτών (82’ και 85′) έδωσε διαστάσεις στην επικράτηση των γηπεδούχων.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Στη Γ’ ΕΠΣΘ η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα έκανε κι αυτή μετά το Αθλ. Κολλέγιο Νίκης και τον Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων το τρία στα τρία με διπλό στη Σκόπελο.

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε η Δύναμις με 6-1 επί της ΑΠΟΒ (5’, 60’ Πλόχα,  14’ Μαλλιαρός, 40’ Μούτος, 66’ Πρίφτης, 75’ Παπαδήμος Απ. τα γκολ των νικητών), όπως και ο Κένταυρος Ν.Π. επί του Νέου Μαγνησιακού με 4-0 (30’ Καμάμι, 50’ Κωνσταντινάκης, 68’ Βρέκουλος, 80’ Γιαννέλης). Το ματς Απόλλων-Ιωλκός 3-0 (16’ Δημόπουλος, 40’ Βασιλείου, 48’ Μανώλης) ήταν ακόμη ένα που επικράτησε η γηπεδούχος ομάδα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής (14/10) στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ:

A’ ΕΠΣΘ (3η Αγωνιστική)
Δήμητρα- Ηρακλής 4-0
Μαγνησιακός-Αγία Παρασκευή 0-2
Ρήγας Φεραίος-Αγία Αννα 2-1
Πρωτεσίλαος-Σαρακηνός 0-3
Πύρασος-Σκιάθος 2-3

Β’ ΕΠΣΘ (3η Αγωνιστική)

Φ.Θ. Αγχίαλος-Τοξότης 2-1

Ιάσων -Αστέρας 1-0

Άνθιμος Γαζής-Παγασητικός 3-0

Ρεπό: Μικροθήβες

Γ’ ΕΠΣΘ (3η Αγωνιστική)
Σκόπελος-Ένωση Λεχωνίων Νηλέα 1-2

Απόλλων Καν.-Ιωλκός 3-0

Δύναμις-ΑΠΟΒ 6-1

Κένταυρος Ν.Π.-Νέος Μαγνησιακός 4-0

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.