Τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Η Δήμητρα πέρασε και από το Σέσκλο ίσως και πιο εύκολα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς με το εντυπωσιακό 0-3 εις βάρος της Ακρόπολης κι έτσι ό,τι και να γίνει στα ματς της Κυριακής για την Α’ ΕΠΣΘ, θα συνεχίσει να είναι μόνη πρώτη, φτάνοντας τους 30 βαθμούς. Στο 29’ ο Αραπίτσας πήρε το ριμπάουντ από σουτ του Βούλγαρη στο δοκάρι κι έκανε το 0-1. Στο 37’ ο Βούλγαρης μπήκε από τ’ αριστερά στην περιοχή και σούταρε εύστοχα στην απέναντι γωνία για το 0-2 και έβαλε τις βάσεις του διπλού. Το «κερασάκι στην τούρτα» μπήκε στην επανάληψη (80′) με γκολ του Φούκη, που πήρε την ασίστ του Παπαδόπουλου.

Στο άλλο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ στο ΕΑΚ ο Σαρακηνός επιβλήθηκε της Αγίας Άννας με 2-0. Σκόρερ στο 10’ ο Ντούρο και στο 70’ ο Αλέξανδρος Σιώμος του Απόστολου. Ο έτερος Αλέξανδρος Σιώμος, που ήρθε από τη Νίκη, έκανε ντεμπούτο, όπως και ο επίσης νεοαποκτηθείς Γιώργος Τζίκας.

Στη Β’ Τοπική ο Αστέρας πέτυχε μεγάλη νίκη επί της μόνης δεύτερης πλέον Αγχιάλου με 3-2 με χατ-τρικ του Χαλιμούρδα (μείωσαν Απριγιάν στο 25′ και Τριχόπουλος στο 92′ σε 2-1 και 3-2) κι έτσι η πρωτοπόρος Δάφνη, που έχει και αγώνα λιγότερο κερδίζοντας με 0-3 τις Μικροθήβες πήγε στο +3 από την ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου.

Να τονιστεί ότι στη Γ’ Τοπική δε διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις Δημητριάς-Άθλος, αφού δεν προσήλθαν οι φιλοξενούμενοι, και Απόλλων-Ηρακλής Α.Θ. μετά από απόφαση της ΕΠΣΘ για αναβολή λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Καναλίων.

Το πρωτοπόρο Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης πέρασε από την Αργαλαστή εύκολα, επικρατώντας με 2-5 του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου (80’ Νιτσάι, 82′ Γιαννέλης-5′, 40’ Τζόρτζιος, 30’ Γερολυμάτος, 45’, 65’ Κουτσαρνάκης).

Συνοπτικά στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο (12/1) σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

A’ ΕΠΣΘ

Ακρόπολη-Δήμητρα 0-3

Σαρακηνός-Αγία Άννα 2-0

Β’ ΕΠΣΘ

Αστέρας-Αγχίαλος 3-2
Μικροθήβες-Δάφνη 0-3
Γ’ ΕΠΣΘ

Νέος Μαγνησιακός-Ιωλκός 0-7

Δημητριάς-Άθλος δ.δ.

Ερμής-Εν. Λεχωνίων Νηλέα 1-5

Κένταυρος Ν.Π.-Αθλ. Κολλέγιο Νίκης 2-5

Δύναμις-Σκόπελος 2-5

Απόλλων Καν.-Ηρακλής Αγ. Θ. αναβολή

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.