Τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Προσπάθεια του Γάρου στο ματς Αγία Άννα-Ρήγας Φεραίος, ενώ παρακολουθείται από τους Κ. Τσιουρέλη και Αντωνίου

Εύκολο πέρασμα είχε ο Ρήγας Φεραίος από το Olimpico, όπου επικράτησε της γηπεδούχου Αγίας Άννας για την 16η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ με 2-5.

Το 0-1 έγινε στο 8’ από τον Πάσχο και στο 11’ έξω από τη μικρή περιοχή ο Γκάγκας έπιασε ένα γυριστό αριστερό μετά από ασταθή απόκρουση του Αϊντίνι και έγραψε το 0-2, ενώ στο 17’ η Αγία Άννα μείωσε σε 1-2, με τον Θωμά Ζάγκα να νικά στο τετ-α-τετ τον Παπαγιάννη.

Ωστόσο, ο Ρήγας ήταν καλύτερος στη συνέχεια, η Αγία Άννα είχε πολλά αμυντικά προβλήματα και οι Βελεστινιώτες βρήκαν ξανά δίχτυα στο 31’ και το 39’. Στην πρώτη φάση ο Πάσχος έκανε την κεφαλιά και αμυντικός της Αγίας Άννας απέκρουσε μέσα από τη γραμμή, με συνέπεια να μετρήσει το γκολ (1-3), ενώ στη δεύτερη ο Χατζητρακόσιας άφησε με το στήθος για τον Αϊντίνι, οι δύο παίκτες δε συνεννοήθηκαν καλά και η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστίας των γηπεδούχων.

Μ’ αυτό το αυτογκόλ έγινε το 1-4, ενώ το χορταστικό πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κ. Τσιουρέλη, που δόθηκε για χέρι (2-4). Στην επανάληψη ο Σέττος έφτασε στο χατ-τρικ στο 52’ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο Βοηθητικό του ΕΑΚ ο Πρωτεσίλαος  είχε φάσεις για το 0-1, με κυριότερη το δοκάρι του Λάμπου στο 16’, αλλά ο Σαρακηνός σκόραρε στο τέλος του πρώτου μέρους (45’) με τον Καλαμάτα και στην αρχή του δεύτερου (46’) με τον Τζίκα (ο ίδιος είχε και δοκάρι) και προηγήθηκε με 2-0, έχοντας την ουσία. To σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη πήρε το τρίποντο.

Θρίαμβος για την Αγία Παρασκευή, που συνέτριψε τον Μαγνησιακό με 5-1 με τρία γκολ του Σιόβα και δύο του Μαστακούλη, όπως και για την Ακρόπολη, που επιβλήθηκε με 6-2 των Μυρμηδόνων με έξι διαφορετικούς σκόρερ, τους Παγώνη, Κόκα, Μαυρίδη (το ομορφότερο γκολ με σουτ από τα 40 μέτρα), Μίλτο, Τσεκούρα και Αντωνίου Χρήστο.

Να σημειωθεί ότι η Ακρόπολη σε ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήριά της στον πρώην ποδοσφαιριστή της Βαλάντη Κόκκα για την απώλεια του πατέρα του.

Στη Β’ ΕΠΣΘ η ήττα με 3-2 της Δάφνης από την Α.Ε. 2002, που επιχειρεί εντυπωσιακό come back μετά και το διπλό επί του Τοξότη, σε συνδυασμό με το 0-2 του Ιάσονα επί του Αστέρα έφερε ισοβαθμία στη κορυφή ανάμεσα σε Δάφνη και την ομάδα της Άλλης Μεριάς με 32 πόντους. Ο Ιάσονας σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του Ριζομύλου προηγήθηκε στο 8′ με κεφαλιά του Αλμπάν, που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα μετά από φοβερή 30αρα μπαλιά του Σπύρου, και έκανε το 0-2 πάλι με τον ίδιο παίκτη με απευθείας φάουλ στην κλειστή γωνία.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο (9/2):

Α’ ΕΠΣΘ

Αγία Παρασκευή-Μαγνησιακός 5-1

Αγία Άννα-Ρήγας Φεραίος 2-5

Ακρόπολη-Μυρμηδόνες 6-2

Σαρακηνός-Πρωτεσίλαος 2-0

Β’ ΕΠΣΘ

Α.Ε. 2002-Δάφνη 3-2

Αστέρας Ριζομύλου-Ιάσων Α.Μ. 0-2

Γ’ ΕΠΣΘ

Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης-Αχιλλέας 6-1

Άθλος-Ηρακλής Α.Θ. 0-1

Δημητριάς-Ερμής 3-0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.