Τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Φάση από τον αγώνα Αθλ. Κολέγιο Νίκης-Ηρακλής Α.Θ. με πρωταγωνιστές τον Μαλλιαρό των φιλοξενουμένων και τον Φλώρο των γηπεδούχων

Τρία ματς έγιναν σήμερα Σάββατο για την 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ και σε όλα επικράτησαν οι γηπεδούχοι, η Αγία Παρασκευή των Μυρμηδόνων με 4-0, η Αγία Άννα του Πρωτεσιλάου με 2-0 και η Ακρόπολη, που έκανε το 4Χ4, του Πυράσου με 2-1.

Στη Β’ ΕΠΣΘ στο σημαντικότερο ματς ο Τοξότης ανάγκασε στην πρώτη της ήττα και πρώτη απώλεια γενικότερα τη Δάφνη, την οποία νίκησε με 3-1.  Επεισοδιακό ήταν το Αστέρας-Πανιώνιος 1-1, αφού και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά παίκτες. Η Αγχίαλος πήρε το διπλό με 1-4 από τον Ελευθεριακό και έπιασε στην πρώτη θέση τη Δάφνη με εννιά βαθμούς.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ συνέχισε με το απόλυτο το Αθλ. Κολλέγιο Νίκης Β., που κέρδισε τον μέχρι πρότινος συμπρωτοπόρο του Ηρακλή Α.Θ. με 3-0. Αυτό επιτεύχθηκε χάρη σε γκολ του Χριστίδη, που άνοιξε το σκορ, και δύο τέρματα του Κουτσαρνάκη, τελειώνοντας ιδανικά κόντρα επίθεση και  ευστοχώντας σε πέναλτι που υπέδειξε η Βέργου για χέρι αντίστοιχα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο (20/10):

Α’ ΕΠΣΘ

Αγία Παρασκευή-Μυρμηδόνες 4-0

Αγία Άννα-Πρωτεσίλαος 2-0

Ακρόπολη-Πύρασος 2-1

Β’ ΕΠΣΘ

Ελευθεριακός-Αγχίαλος 1-4

Τοξότης-Δάφνη 3-1

ΑΕ 2002-Ιάσων Α.Μ. 1-1

Αστέρας-Πανιώνιος 1-1

Γ’ ΕΠΣΘ

Αθλ. Κολλέγιο Νίκης Β.-Ηρακλής Αγ. Θ. 3-0

Ιωλκός-Κένταυρος Ν.Π. 1-2

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.