Τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Επιστροφή στο γήπεδο προαναγγέλλει και ο Ολυμπιακός Βόλου, παρουσιάζοντας τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα  χρονιά, τονίζοντας ότι ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» έχει τη δυνατότητα να δει ξανά από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, η οποία μετά από έξι χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι στη Super League 2, στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε λοιπόν την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Τέσσερις είναι οι κατηγορίες των εισιτηρίων, των οποίων θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλαθλοι και αφορούν το σύνολο των παιχνιδιών έδρας, πρωτάθλημα Super League 2, Κύπελλο Ελλάδος καθώς και τα προγραμματισμένα φιλικά. Μάλιστα, υπογραμμίζεται ότι υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα.

Αναλυτικά:

FANS (50 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας FANS θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από όποια θέση επιθυμούν εκτός των αριθμημένων θέσεων.

LADIES (50 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας LADIES θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από όποια θέση επιθυμούν εκτός των αριθμημένων θέσεων.

SILVER (100 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας SILVER θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από συγκεκριμένη θέση, που θα είναι αριθμημένη.

GOLD (250 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα έχουν δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από συγκεκριμένη θέση, που θα είναι αριθμημένη και επιπλέον θα έχουν πρόσβαση στο parking του δημοτικού σταδίου της Νεάπολης.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, Παλαιά Βόλου) από Δευτέρα ως Παρασκευή (09.30-14.30 και 18.00-21.00). Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220.

Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα: Το ονοματεπώνυμο του κατόχου (το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό), διεύθυνση, αριθμός ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και ΑΜΚΑ.