«Τα λεφτά σας στην ΠΑΕ Νίκη μετράνε»

Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο «Παντελής Μαγουλάς»

Μίνι απολογισμός, συζήτηση με τους μετόχους και ΑΜΚ ήταν τα βασικά θέματα της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο «Παντελής Μαγουλάς», με τα βασικά στελέχη της διοίκησης (Αλέξης Παπακωνσταντίνου-Βασίλης Βενέτης) να κάνουν λόγο για μία δημοκρατική διαδικασία που από εδώ και πέρα, κορωνοϊού επιτρέποντος θα γίνεται και πιο συχνά.

«Πρέπει να ήταν πριν από δύο χρόνια που ήμασταν ξανά μαζί εδώ. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολες εποχές. Σε έναν γρήγορο μίνι απολογισμό, και με σκοπό να ακούσουμε εσάς, αφού πάνω-κάτω τις απόψεις μας τις ξέρετε. Κι εσείς μέτοχοι είστε σ’ αυτό το εγχείρημα. Σκοπός πάντα για τον μέτοχο είναι να σε ό,τι συμμετέχει να μεγαλώνει και να γιγαντώνεται. Νοοτροπία μας είναι περισσότεροι να έχουμε μικρό μερίδιο σε κάτι σημαντικό παρά μεγάλο σε κάτι που θα σβήσει και δεν θα υπάρξει» ανέφερε ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου στην ομιλία του προς τους μετόχους που ήταν παρόντες.

«Ως διοίκηση και ως μέτοχοι σας διαβεβαιώ ότι τα λεφτά σας μετράνε και δεν πάνε για άλλους σκοπούς. Ο σκοπός μας είναι να κάνουμε τον σύλλογο αυτάρκη οικονομικά, να μην βασίζεται σε κανέναν μέτοχος. Προς τα εκεί βαδίζουμε, θέλει πολύ υπομονή και επιμονή. Η Super League 2 είναι μία πολύ δύσκολη κατηγορία οικονομικά, με λίγους πόρους και μεγάλα έξοδα. Αλλά με υπομονή και επιμονή μπορούμε να το πετύχουμε και σαφώς με δική σας συνεισφορά όλων, με τον δικό σας τρόπο. Κινούμαστε πάντα οργανωτικά αγωνιστικά και με έμφαση στις υποδομές. Σκοπός είναι πάντα το καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά και θα δώσουμε πολύ έμφαση στην οργάνωση. Έχουμε κόσμο στα γραφεία και που τρέχει, έχουμε εξαιρετικούς προπονητές σε όλα τα επίπεδα και στις ακαδημίες» σημείωσε επίσης, για να επισημάνει ότι το βάρος πέφτει στην ακαδημία και στα τμήματα υποδομών.

«Ως μέτοχοι θα κινηθείτε όπως κι εγώ, να επενδύσουμε για ένα καλύτερο μέλλον και ελπίζω αυτά να τα καρπωθούμε πολύ μεσομακροπρρόθεσμα. Εύκολες λύσεις στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουνε. Το ζήσαμε πριν οκτώ χρόνια, και από αυτά πρέπει να μάθουμε και βήμα βήμα να πηγαίνουμε εκεί που πρέπει, έχοντας ένα μικρό ποσοστό σε κάτι πολύ μεγάλο, αν και στην Ελλάδα πηγαίνουν για να έχουν μεγάλο ποσοστό σε κάτι που έχει μηδενική αξία» ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου μεταξύ άλλων.

Στάθηκε δε στην ανάγκη της επένδυσης παράλληλα. Έκανε δε λόγο για επένδυση σε όλες τις εγκαταστάσεις, αναφέροντας την έκταση του ΟΣΕ ακόμη και τη Νεάπολη, με την ΠΑΕ να έχει όπως επεσήμανε κόσμο για να «τρέξει» και να οργανώνεται.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Προτού αρχίσει η διαδικασία, τόσο ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου όσο και ο Βασίλης Βενέτης αναφέρθηκαν στη Γενική Συνέλευση και στην ΑΜΚ που θα μπορεί να γίνει με βάση απόφαση ΓΣ με έτερη απόφαση μόνο το ΔΣ.

Η πρόταση του Αλέξη Παπακωνσταντίνου στο ΔΣ είναι η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου να είναι 400 χιλιάδες ευρώ, ώστε το κεφάλαιο να φτάσει περίπου το 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.