Τα λένε με Αυγενάκη τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Θεσσαλίας

«Γηπεδούχοι στο αύριο του ποδοσφαίρου»-Διαδικτυακή συνάντηση με εκπροσώπους των συλλόγων

Είχε προαναγγείλει συζητήσεις γενικότερα για τον Αθλητισμό ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, και φαίνεται ότι μεθαύριο Πέμπτη στις 16:00 έρχεται η σειρά των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων όλης της Θεσσαλίας και των τεσσάρων περιφερειακών ενοτήτων.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες του «Μagnesiasports», μεθαύριο Πέμπτη 20 Ιανουαρίου τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία Μαγνησίας, Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων θα συμμετέχουν σε διαδικτυακή συνάντηση-συζήτηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού και μάλιστα οι εκπρόσωποί τους θα έχουν στη διάθεσή τους από τρία λεπτά ο καθένας προκειμένου να καταθέσουν στον κο Αυγενάκη απόψεις και ερωτήματα για όλα τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο τα σωματεία που έχουν λάβει πρόσκληση στη διαδικτυακή συνάντηση είναι συγκεκριμένα, και ειδικότερα αυτά που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, είτε συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ή σε διοργάνωση της ΕΠΣ, και κανένα από αυτά που δεν έχουν αρχίσει ή δεν έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες.

Η διαδικτυακή αυτή συνάντηση έχει και… τίτλο, και συγκεκριμένα το «Γηπεδούχοι το Αύριο του Ποδοσφαίρου-Το ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο προσκήνιο».

Σύμφωνα και με την πλευρά του υφυπουργείου, η συνάντηση αυτή είναι ανοιχτή συζήτηση απευθείας με τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία, ενώ θ’ ακολουθήσουν και άλλες με τις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

-Προβλήματα και παθογένειες του χώρου

-Απαραίτητες ενέργειες αναβάθμισης

-Ο ρόλος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις προοπτικές ανάπτυξης

-Οι προϋποθέσεις χρηματοδότησης

-Οι προπονητές

-Προτάσεις ανάπτυξης Υποδομών-Ακαδημίες

-Ποιες θεσμικές αλλαγές απαιτούνται; Τι μπορεί να κάνει η Πολιτεία;

Σύμφωνα και με την πρόσκληση που εστάλη στα σωματεία, ο Λευτέρης Αυγενάκης τονίζει ότι ο λόγος περνάει στη βάση του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Ακούμε τις προτάσεις σας. Μαζί αλλάζουμε το παιχνίδι» καταλήγει ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.