Τα νέα στελέχη και τα οικονομικά στον Ολυμπιακό Βόλου

Οι κκ Τσεκούρας, Μουρτζίνος, Μεταφτσής και Κυριακόπουλος συμμετέχουν πλέον ενεργά ως στελέχη της ΠΑΕ «για το καλό της ομάδας» όπως ανέφερε ο Σωτήρης Μαυρονάσιος στη συνέντευξη Τύπου ΠΑΕ-Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο γίνεται προσπάθεια προκειμένου η ΠΑΕ να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα.

Από το επικοινωνιακό μέχρι και το αγωνιστικό κομμάτι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναζητά ενίσχυση, και ήδη το όνομα του Θωμά Μακρή για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, την οποία έχει υπηρετήσει και στο παρελθόν. Βασικό παραμένει και το θέμα του προπονητή, με τα ονόματα των Αμανατίδη, Αρναούτη, Παπαματθαιάκη και Βαζάκα να αναφέρονται μεταξύ άλλων τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό που καταγράφεται από εκεί και πέρα είναι η ικανοποίηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου για την τοποθέτηση της διοίκησης ότι δεν υπάρχει κάτι περί συνένωσης με τον ΝΠΣ Βόλος. Δεν αποκλείστηκε όμως το ενδεχόμενο για άλλους ενδιαφερόμενους για την ομάδα, αναφέροντας μάλιστα και κρούση από δύο επιχειρηματίες εκτός Βόλου, εφόσον ο Ολυμπιακός Βόλου πάρει την άνοδο στη Super League 2. Από την άλλη είναι και δεδομένη η προσπάθεια να πλαισιώσει την ομάδα περισσότερο ο κόσμος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που ανέφερε ο Σωτήρης Μαυρονάσιος για διάθεση μετοχών μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας, ώστε να υπάρχει ένας τύπος πολυμετοχικότητας και ενεργή συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων. Βέβαια δεν είναι σίγουρο πόσο ικανοποιημένη είναι η διοίκηση από τα αποτελέσματα της τελευταίας διαδικασίας Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Όμως αυτό μπορεί να συνδυαστεί και με την γενικότερη περιρρέουσα ατμόσφαιρα στους «ερυθρόλευκους» την τελευταία αγωνιστική περίοδο. «Mέσα από την Ολυμπιακή Συμμαχία θα δοθεί κίνητρο να πάρουν εισιτήριο διαρκείας πχ των 100 ευρώ που θα αντιστοιχεί σε μετοχές και να μπορούν να συμμετέχουν στις αποφάσεις. Η εταιρεία θα πάει σε πάρα πολλούς ανθρώπους με λίγα χρήματα» σχολίασε ο κ. Μαυρονάσιος.

Οι εγκαταστάσεις και τα πρόστιμα

Το πιο σημαντικό για τη νέα χρονιά είναι η βελτίωση των εγκαταστάσεων του Αγίου Γεωργίου και του προπονητικού κέντρου, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου, με την έκταση να έχει παραχωρηθεί στην ΠΑΕ από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και να γίνονται οι απαραίτητες μετατροπές και εργασίες. Μάλιστα το προπονητικό κέντρο απέκτησε τον χαρακτηρισμό «προίκα» από τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο για τον Ολυμπιακό Βόλου, και όπως τονίστηκε εκεί θα γίνουν δύο γήπεδα, και σε δύο μήνες η ομάδα θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Βέβαια, αναφορά έγινε και στα πρόστιμα, κάνοντας γνωστό ότι επιβλήθηκε ποινή 12 χιλιάδων ευρώ για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Η οικονομική αιμορραγία από τα πρόστιμα είναι σημαντική, και φέτος ξεπέρασε τις 30 χιλιάδες ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.