Τα προεόρτια του ντέρμπι στην κοπή πίτας του Blue Club (photos)

Παρουσία διοικούντων, ποδοσφαιριστών και πολλών φίλων της Νίκης Βόλου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών των κυανόλευκων Blue Club Θύρα 3 “Παναγιώτης Ντοκούζης”.

Η εκδήλωση, όπως ήταν φυσικό, πήρε τη μορφή… “προεορτίων”, ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, σε ένα ματς, που μπορεί να αναδειχθεί ο πρωταθλητής του τετάρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το μενού της βραδιάς περιλάμβανε φιλικές κουβέντες, ποτό και συνθήματα από τους φίλους της Νίκης, οι οποίοι… εκστασιάστηκαν, όταν έκαναν την εμφάνισή τους στο κυανόλευκο πάρτι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες των κυανόλευκων, υπό τη συνοδεία του προπονητή της ομάδας, Ράτκο Ντόστανιτς και των συνεργατών του, Θοδωρή Σκύφτα, Κώστα Γρηγοριάδη και Νίκου Αθανασιάδη και του νέου γενικού αρχηγού της ομάδας, Τέλη Καϊμπαλίδη, έκαναν την εμφάνισή τους στα γραφεία του Blue Club στην οδό Αναπαύσεως. Αμέσως, φίλοι της ομάδας άναψαν καπνογόνα κι έδωσαν τον ρυθμό για συνθήματα, με τα οποία προέτρεπαν τους παίκτες τους να κερδίσουν τον Ολυμπιακό και να «κλειδώσουν» το πρωτάθλημα.

Πριν την κοπή της πίτας, υπήρξε ένα συμβολικό συμβάν-έκπληξη, προς τιμήν του Μάνου Αποστολίδη. Ο Γιώργος Μαστρογιάννης, συγκεκριμένα, έφερε το τρόπαιο του πρωταθλήματος της Football League 2014 και το έδωσε στον έμπειρο πορτιέρε και μέλος της τότε «χρυσής» ομάδας, λέγοντάς του: «Κανένας παίκτης εκείνου του ρόστερ δεν κράτησε αυτό το Κύπελλο στα χέρια του. Ήρθε η ώρα να γίνει κι αυτό». Ο κόσμος, παρακολουθώντας τη διαδικασία, ξέσπασε σε χειροκροτήματα, σε μία ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Αποστόλης Βατσαρέας έκοψε την πίτα και μαζί με τον αντιπρόεδρο, Γιάννη Καραγιάννη, έδωσαν τις ευχές τους στην ομάδα, ενόψει του ντέρμπι. Τον λόγο πήρε πρώτος ο κ. Βατσαρέας, αναφέροντας: «Καλωσορίζουμε στο σύνδεσμο τους ποδοσφαιριστές, τους διοικούντες και τους απλούς φιλάθλους της ομάδας μας. Σήμερα κόβουμε την καθιερωμένη πίτα και η εκδήλωσή μας συνέπεσε με το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. Νομίζω τα λόγια είναι περιττά για το τι θέλουμε από εσάς».

Στη συνέχεια, μίλησε ο Γ. Καραγιάννης, αναφέροντας: «Ως αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, να σας καλωσορίσω κι εγώ και να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ σήμερα. Τη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Τα λόγια είναι περιττά παιδιά, ξέρετε τι σημαίνει αυτό το ματς για τη Νίκη Βόλου, για τη Νέα Ιωνία και για τον κόσμο. Το μομέντουμ είναι δικό μας, μπείτε μέσα και πατήστε τους. Παίζουμε εντός έδρας την Κυριακή, αυτό να έχετε στο μυαλό σας και θα το δείτε στο γήπεδο. Σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας εδώ».

Ο Αποστόλης Βατσαρέας, αμέσως μετά τις ευχές, έκοψε την πίτα, με τους ποδοσφαιριστές να αποχωρούν, έχοντας μία τελευταία ευκαιρία να γίνουν ένα με τον κόσμο, ο οποίος τους ζητούσε πάση θυσία τη νίκη την Κυριακή, με εναγκαλισμούς και πλατιά χαμόγελα κι από τις δύο πλευρές.

Ο πρόεδρος του Blue Club, Απ. Βατσαρέας, κόβει την πίτα ενώπιον των ποδοσφαιριστών

Ο Γ. Μαστρογιάννης δίνει το Κύπελλο του πρωταθλητή της Football League στον Μ. Αποστολίδη κι αυτός το σηκώνει
Οι κ.κ. Ντόστανιτς, Ιμεράι και Φάτσης
Ο Ν. Ιμεράι με τους ποδοσφαιριστές Ρόβα, Μετούσι και Τσεμπερίδη
Ο Φώτης Τάσσος υπήρξε συμπαίκτης με τον Ν. Παπαδήμα στην ποδοσφαιρική ομάδα. Εδώ και οι δυο τους με τον Δ. Τσιόλκα
Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος και Γιώργος Ιορδανίδης: και οι δύο έχουν σκοράρει εναντίον του Ολυμπιακού το 1994 και το 2018 αντίστοιχα και ο δεύτερος θέλει να το ξανακάνει την Κυριακή
Στέργιος Φάτσης με Κέρι Λόρι

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το παρών στο Blue Club
Ο Θ. Ανδρουτσόπουλος μαζί με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο

Περίσσεψαν τα χαμόγελα στην εκδήλωση του Blue Club
Ασφυκτικά γεμάτος ο χώρος που έγινε η εκδήλωση
Ο Νίκος Παπαδήμας με τους Νίκο Ιμεράι και Βασίλη Βενέτη
Τσουλχάι, Κέρι και Βουκομάνοβιτς
Άκης Σουγγάρης και Στέργιος Φάτσης
Η πίτα δε θα μπορούσε να μην έχει το σήμα του Blue Club
Και ο γενικός αρχηγός, Τέλης Καϊμπαλίδης, παρών στο Blue Club
Όπως και ο πρώην γενικός αρχηγός Παντελής Πρόγκνι (εδώ με τον Ράτκο Ντόστανιτς)
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης, με τον Λάζαρο Μαντζίρη

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.