Τασιούδης: Να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ ο πρώτος στόχος

Τον αγιασμό ενόψει της νέας χρόνιας έκανε η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης στο κλειστό της Νέας Ιωνίας την Τετάρτη (5/9). Παρόντες όλοι οι διοικούντες και οι παίκτες, που μετά τον αγιασμό, τον οποίον τέλεσε  ο πατήρ Ιωάννης Αναστασίου από τον Άγιο Ανδρέα Φυτόκου, έκαναν ανοικτή προπόνηση για τον κόσμο.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε στους δημοσιογράφους ένας από τους νεοφερμένους μπασκετμπολίστες, ο Γιώργος Τασιούδης. Ο ύψους 2.01 πάουερ φόργουορντ, αλλά και σέντερ τόνισε: «Οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ θετικές. Από την πρώτη στιγμή με υποδέχτηκαν με χαρούμενο τρόπο και οι φίλαθλοι της ομάδας, η διοίκηση, οι συμπαίκτες μου, με τους περισσότερους εκ των οποίων γνωριζόμασταν. Γενικά έχω αποκομίσει μία πάρα πολύ καλή εικόνα. Οι άνθρωποι της διοίκησης τρέχουν πάρα πολύ, είναι δίπλα μας σε ό,τι πρόβλημα κι αν έχουμε, οπότε είναι θετικά όλα μέχρι στιγμής. Ο τρόπος προσέγγισης των διοικούντων ήταν ο καλύτερος και δεν υπήρχε στιγμή που με πίεσαν για το οτιδήποτε. Όταν ένας παίκτης είναι να πάει σε μία ομάδα, κάνει κάποιες ερωτήσεις, μου δόθηκαν οι καλύτερες συστάσεις, οπότε δεν υπήρχε κάποιος λόγος να μην έρθω».

Για το πού μπορεί να προσφέρει: «Σίγουρα και στο 4 και στο 5, έτσι όπως είναι η κατηγορία και οι ομάδες, θα μπορέσω ν’ αντεπεξέλθω».

Για τον στόχο της Νίκης: «Βάσει των συζητήσεων που έκανα και με τη διοίκηση και τον προπονητή, θέλουμε να παίξουμε ένα ελκυστικό μπάσκετ και να μαζέψουμε το φίλαθλο κοινό στο γήπεδο και να γίνουμε όλοι μία οικογένεια. Αν με ρωτάτε για θέσεις, δεν έχουμε βάλει κάποιον στόχο κι έχουμε στο μυαλό μας μόνο να παίξουμε καλό μπάσκετ κι από κει και πέρα ό,τι έρθει».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα και την πόλη: «Έχω προσαρμοστεί κατευθείαν και όπως σας είπα, με υποδέχτηκε η ομάδα με τον καλύτερο τρόπο, οπότε δεν είχα θέμα προσαρμογής και όλα πήγαν καλά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.