Τάσεις φυγής από τους παίκτες της ομάδας πόλο της Νίκης

Η Ερασιτεχνική ζητά από όσους αθλητές θέλουν να αποχωρήσουν να το δηλώσουν εγγράφως

Την απόφαση να δηλώσουν εγγράφως αν επιθυμούν να φύγουν από την ομάδα πόλο της Νίκης μέχρι την προσεχή Παρασκευή, ζητεί από τους αθλητές της ομάδας με ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική Νίκη, καθώς διαπιστώνει ότι μετά την αποχώρηση του προπονητή, Δημήτρη Μπλάνα, υπάρχουν τάσεις φυγής. Παράλληλα δίνεται η διαβεβαίωση ότι το τμήμα θα συνεχίσει τη λειτουργία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από την παραίτηση του προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων Δ. Μπλάνα παρουσιάζεται τάση φυγής από αθλητές του τμήματος διαφόρων ηλικιών. Στο πλαίσιο αποφάσεων για το εν λόγω τμήμα το Δ.Σ. του Συλλόγου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στις 3/9/2018 αποφάσισε σε όσους επιθυμούν να αποχωρήσουν από το τμήμα και από τον Σύλλογο της Νίκης Βόλου, μέχρι την Παρασκευή 7/9/2018 να το δηλώσουν εγγράφως στη Γραμματεία του συλλόγου. Το τμήμα θα συνεχίσει τη λειτουργία του με τα νέα δεδομένα, όπως αυτά διαμορφωθούν.

Καλούμε τους γονείς των αθλητών που παραμείνουν στη δύναμη του Συλλόγου σε συνάντηση την Τετάρτη 12/9/2018 και ώρα 20:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στα γραφεία του συλλόγου.

Εγγραφές για το τμήμα υδατοσφαίρισης από Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 4-8 το απόγευμα στη Γραμματεία του τμήματος στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» στη Ν. Ιωνία. Πληροφορίες κα Βάσια.

Η Νίκη Βόλου ως Σύλλογος σε λίγα χρόνια συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής. Ήταν, είναι και θα είναι ο κορυφαίος σύλλογος της Μαγνησίας και ένας από τους παλαιότερους και ιστορικότερους της Ελλάδος. Κανένας αθλητής δεν ανήκει σε κανένα προπονητή, κανένα τμήμα δεν ανήκει σε κανένα παράγοντα».

«Όλοι είμαστε οφειλέτες της Νίκης Βόλου»

Γραμματεία συλλόγου κα Έλενα:

Ώρες Λειτ : Από Δευ-Παρ 9-3

Τηλ : 2421085221

e-mail : gsnikivolou@gmail.com