Τελευταία αγωνιστική κρίνεται η παραμονή για τον ΓΣ Αλμυρού, 1-1 με τον ΑΟ Υπάτου

Τη νίκη θα αναζητήσει προφανώς την επόμενη Κυριακή 30 Μαΐου στην έδρα του Θησέα Αγριάς ο ΓΣ Αλμυρού προκειμένου να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής, καθώς σήμερα έμεινε στο 1-1 απέναντι στον ΑΟ Υπάτου, τον οποίο και υποδέχθηκε στην έδρα του.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο ΑΟ Υπάτου έψαξε το γρήγορο γκολ, ωστόσο ο ΓΣ Αλμυρού ήταν αυτός που σκόραρε πρώτος, στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μυργιώτης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πλαβός με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Τελικά ο ΑΟ Υπάτου ισοφάρισε στο 65’, όταν μετά από προσπάθεια του Αργυρίου, ο Ζυγκερίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ παραβίασε την εστία του Χαλάτση για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

ΓΣ Αλμυρού (Θεοδώρου): Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης, Πλαβός, Δημουλάς (83’ Κασιούρας), Θεοδωρόπουλος, Μυργιώτης (83’ Κατσαβριάς), Καραλούλης (37’ λ.τρ. Αλαμάνης), Αραπίτσας (67’ Βαγενάς), Κοντοβάς (67’ Βούλγαρης), Κουτσούκης Πρ.

ΑΟ Υπάτου (Τζαναβάρας):  Διαμαντής, Αργυρίου, Σπηλιώτης (75’ Κατσέλης), Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Δέδες, Νιφορόπουλος (65’ Ζαρντίμ), Χατζηδημητρίου, Ζυγκερίδης, Καράι (46’ Μπέλιτς), Κορέτα (46’ Γκούφας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.