Tελικά Σπηλιόπουλος για τη Νίκη Βόλου

Για την ενίσχυση των «κυανόλευκων» στις θέσεις των ψηλών

Oι μεταγραφικοί στόχοι της Νίκης Βόλου ήταν αρκετοί το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς οι «κυανόλευκοι» αναζητούν παίκτη που θα καλύψει το κενό στις θέσεις «4» και «5», ωστόσο όλα δείχνουν ότι πιο κοντά βρίσκονται στον Παναγιώτη Σπηλιόπουλο, γνωστό από τη θητεία του στον Αίολο Τρικάλων της σεζόν 2019-20, και έχοντας αγωνιστεί στο IBC την τελευταία αγωνιστική περίοδο.

Είχαν προηγηθεί οι επαφές με τρεις παίκτες. Η πρώτη ήταν αυτή με τον Σεραφείμ Θέο, ωστόσο εν τη γενέσει της διακόπηκε. Η δεύτερη ήταν με τον Γιάννη Παπαχρήστο, ωστόσο και στις συζητήσεις με τον έμπειρο Κατερινιώτη και πολιτογραφημένο Λαρισαίο εδώ και αρκετά χρόνια φάνηκε ότι υπήρχε διαφορά και έτσι οι διαπραγματεύσεις μαζί του δεν προχώρησαν. Η τρίτη περίπτωση  πάλι αφορά τον Κλαούντιο Χαρούνι, γνωστό στους μπασκετόφιλους που παρακολουθούν τις ομάδες που βρίσκονται σε ομίλους του Νότου, αγωνιζόμενος την τελευταία σεζόν στη Β’ Εθνική με τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου και να προτιμά για τη νέα αγωνιστική περίοδο την Α’ ΕΣΚΑΝΑ και την Ακαδημία Ελευσίνας.

Ωστόσο η περίπτωση Σπηλιόπουλου θεωρείται εξίσου καλή από τους «κυανόλευκους». Ο 31χρονος φόργουρντ (2,02 μ.) όπως προαναφέραμε αγωνίστηκε την τελευταία χρονιά για λογαριασμό των Ιωαννίνων (IBC) ενώ έχει αγωνιστεί σε Αρκαδικό, Ραφήνα, Πέραμα, Πανερυθραϊκό, Πανελευσινιακό, Κάδμο Θήβας, και Ερμή Σχηματαρίου επίσης. Μάλιστα, εφόσον είναι τόσο προχωρημένες οι συζητήσεις όσο παρουσιάζονται, δεν αποκλείεται ο παίκτης να δώσει τα χέρια με τη διοίκηση των «κυανόλευκων» μέσα στις επόμενες ημέρες και να προκύψει η σχετική ανακοίνωση.

Αυτή θα είναι μάλλον και η τελευταία βασική προσθήκη στο ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του ο Ανδρέα Μαύρος, με το ενδιαφέρον από εκεί και πέρα να μετατοπίζεται σε ελπιδοφόρους νεαρούς παίκτες που μπορεί να εμφανιστούν στον Βόλο για σπουδές και έχουν ήδη προσεγγίσει τη Νίκη προκειμένου να ενταχθούν στο δυναμικό της. Αυτό όμως θα ξεκαθαρίσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Την ίδια στιγμή οι διοικούντες και το προπονητικό επιτελείο προσπαθούν να καταρτήσουν το πρόγραμμα για το πότε θα μπει η ομάδα γήπεδο και τι θ’ ακολουθήσει με προετοιμασία και φιλικά.

Xρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.