Τεσσάρα του Γ.Σ. Αλμυρού με χατ-τρικ του Τσελεπή και εξασφάλιση παραμονής

Πολύ καλύτερος ο Γ.Σ. Αλμυρού συνέτριψε με 4-0 τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο «Αθ. Ραγάζος», φτάνοντας στο τελικό σκορ από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα από το 52’, με τον Τσελεπή να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού πέτυχε χατ-τρικ. Έτσι, η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου προωθήθηκε στην 5η θέση με 34 βαθμούς και εξασφάλισε οριστικά τη σωτηρία της, αφού είναι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος στο +7 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν. Στο 13’ ο Αλεξανδρής από το κέντρο έβγαλε δεξιά για τον Κοντοβά κι αυτός βρήκε τον Τσελεπή, που με σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-0. Είκοσι λεπτά αργότερα ο Γκίκας ήταν ο δημιουργός, αφού από θέση μέσα δεξιά έδωσε την ασίστ γα τον Τσελεπή, που από το ύψος του πέναλτι περίπου έγραψε το 2-0, για να ακολουθήσει στο 33’ το 3-0. Μετά από συνδυασμό Γκίκα-Αλεξανδρή, ο δεύτερος έδωσε στον Μπαρούτα κι εκείνος σέντραρε για τον Τσελεπή, που με νέο εύστοχο σουτ πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Στο 52’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Ο Αλεξανδρής βρήκε τον Γκίκα στην πλάτη του αντίπαλου δεξιού μπακ και ο εξτρέμ των γηπεδούχων μετά και από προσποίηση συνέκλινε προς τα μέσα και τελείωσε επιτυχώς τη φάση για το 4-0.Μετά, όπως ήταν φυσικό, ο ρυθμός έπεσε και άπαντες περίμεναν πότε θα τελειώσει το ματς. Πάντως στο τέλος του αγώνα ο Δημηνάς είχε μία καλή στιγμή για το 5-0 με δυνατό συρτό σουτ Δημηνά, που αποκορύστηκε από τον Γεωργαντζά, με τον νεαρό μέσο του Αλμυρού να τελειώνει μόνος του τη φάση, αν και είχε την επιλογή της πάσας στον Λουκά.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Παπακώστας, Βέργος, Αλεξανδρής (72’ Λουκάς), Γκίκας (58’ Καλαμίδας), Κοντοβάς, Τσελεπής (60’ Δημηνάς), Αναστασίου (70’ Ματθαίου)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: Γεωργαντζάς, Τεντολούρης Δ., Τζιλός, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης (46’ Τσιχαράπης), Κρανιώτης (65’ Μαυροδήμος), Τεντολούρης Απ., Ξέρας (55’ Τσιάτας), Τσιμπούκας (46’ Κωτσοβός), Καρβούνης, Κόκκινος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.