Θ. Παπαδόπουλος: «Τυπικό το θέμα μου, σύντομα υπογράφω στη Νίκη»

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Θοδωρή Παπαδόπουλου, με τον οποίον η Νίκη Βόλου έχει έρθει σε συμφωνία εδώ και καιρό, να έχει καθυστερήσει, αλλά δε συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, αφού το μόνο που απομένει είναι να πάρει ο παίκτης το δελτίο του από την πρώην πλέον ομάδα του, Αστέρα Αμαλιάδας.

Μάλιστα πως το ζήτημα είναι τυπικό διαβεβαίωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με σύντομη δήλωσή του στον Blue Heart Fm 105.1 και στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη. Συγκεκριμένα ο 31χρονος αριστερός μπακ, που θα παίξει για τρίτη φορά στη Νίκη, στην οποία έχει περάσει τρία επιτυχημένα χρόνια, τόνισε: «Σύντομα θα υπογράψω στη Νίκη. Το θέμα είναι διαδικαστικό και τυπικό. Μέσα στη βδομάδα πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Θα ανέβω με τη Νίκη στο Πήλιο για προετοιμασία κανονικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω. Θέλω να τελειώσουν και τα τυπικά, για να ξεκινήσουμε δυνατά με τη Νίκη. Φέτος πρέπει να ξαναπάρουμε την κούπα του πρωταθλητή».

Ο γεννημένος στις 11/8/87 στη Θεσσαλονίκη παίκτης δεν μπόρεσε να κάνει κάποια συμμετοχή με τον Άρη σε νεαρή ηλικία, αλλά στα 21 του στη Β’ Εθνική έπαιξε 24 φορές με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και νυν Πόντου και σκόραρε δύο γκολ, ενώ από το 2009 έως το 2011 άλλαξε τέσσερις ομάδες ανά εξάμηνο (11 συμμετοχές με τον Θερμαϊκό στη Γ’ Εθνική, 6 με τον Πανθρακικό στη Σούπερ Λιγκ, καμία με τη Δόξα στη Β’ και 11 με τον Μακεδονικό στη Γ’). Το 2011-12 έκανε μία γεμάτη χρονιά με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στη Football League και τον πήρε η Νίκη, που είχε ανέβει στη Β’.

Για δύο χρόνια με τους κυανόλευκους κατέγραψε 36 συμμετοχές με 1 γκολ και πέντε ματς στο Κύπελλο Ελλάδας. Πανηγύρισε με τους κυανόλευκους την άνοδο στην Α’ Εθνική, αλλά δεν έμεινε στην ομάδα, μοιράζοντας την επόμενη σεζόν 2014-15 ανάμεσα σε Ηρακλή Ψαχνών (10 ματς) και Απόλλωνα Καλαμαριάς (5 ματς).

Επέστρεψε στη Νίκη, με την οποία έπαιξε 20 φορές στη Γ’ Εθνική το 2015-16, βγήκε πρωταθλητής με τον Απόλλωνα Λάρισας στην ίδια κατηγορία το 2016-17, όντας βασικό στέλεχός του (28 συμμετοχές και δύο γκολ), ενώ πέρσι ξαναπήρε πρωτάθλημα, το τρίτο στην καριέρα του, στον πέμπτο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τον Αστέρα Αμαλιάδας, με τον οποίον μαζί με τα μπαράζ ανόδου αγωνίστηκε 26 φορές. Τώρα θέλει να επαναλάβει κάτι ανάλογο και φέτος στη Νίκη, στην οποία θα κάνει την τρίτη του θητεία.

23 οι παίκτες με Παπαδόπουλο

Η Νίκη αυτή τη στιγμή διαθέτει για τη θέση του τερματοφύλακα τους Θεολόγη, Τζήμα και Τασιά, στα δεξιά της άμυνας αγωνίζονται οι Παπαδήμας (παίζει και στόπερ), Μετούσι και Λάιος (παίζει και στην απέναντι πλευρά), στην αριστερή ο Θ. Παπαδόπουλος, για τον οποίον απομένει μόνο η ανακοίνωση, και κλασικός κεντρικός αμυντικός είναι ο Χρήστος Καρτσαμπάς.

Οι Μέτσε, Τσεμπερίδης, Μακενγκό, Βέργος (μπορεί να μετατεθεί και στο κέντρο της άμυνας) και Κουτσούκης είναι οι αμυντικοί μέσοι, επιτελικός χαφ είναι ο Ιορδανίδης, εξτρέμ οι Δωματάς, Κέρι, Βουρδάκης, Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, Σιώμος και Χριστίδης και φορ οι Τζιώρας, Αναστασίου και Ταβάρες (ο Πορτογάλος παίζει και στα άκρα).

Μαζί με τον Θοδωρή Παπαδόπουλο η Νίκη διαθέτει 23 παίκτες, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί η παραμονή Ματθαίου, τη στιγμή που οι κυανόλευκοι κυνηγούν δύο στόπερ, για να πάνε με 25-26 ποδοσφαιριστές στα Χάνια του Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη συγκέντρωση για τη γνωριμία παικτών και τεχνικού τιμ και χαλαρή προπόνηση θα γίνει την Κυριακή 22 Ιουλίου το απόγευμα, ενώ στις 29 του τρέχοντος μηνός είναι προγραμματισμένη φιλική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, που θα κατέβει από τα Χάνια. Η διοίκηση θέλει το ματς να γίνει όσο το δυνατόν πιο αργά, από την άλλη οι Αγρινιώτες, που μετά το παιχνίδι θα επιστρέψουν στη βάση τους, πιθανολογείται ότι επιθυμούν ν’ αναχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς.

Συνεδριάζει η Δ.Ε. ποδοσφαίρου την Πέμπτη

Εν τω μεταξύ την Πέμπτη το απόγευμα στις 19.45 θα γίνει συνεδρίαση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, με θέμα την οργάνωση της επίσημης «πρώτης» της ομάδας την Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 19.00 στο Πανθεσσαλικό, αλλά και της εκδήλωσης που θα ακολουθήσει στην αίθουσα Τύπου του σταδίου και πολύ πιθανόν δε θα αφορά μόνο την παρουσίαση της φανέλας αλλά και των εισιτηρίων διαρκείας από κοινού, αφού οι ιθύνοντες δε θέλουν να κουράζουν τον κόσμο με πολλές εκδηλώσεις.

Κινείται για αντικατάσταση του Νάση

Τέλος, σ’ ό,τι αφορά την αντικατάσταση του Παναγιώτη Νάση, του προπονητή τερματοφυλάκων, που ενώ είχε δώσει τα χέρια με την ομάδα του Βόλου, μιλούσε, όπως γνωρίζουν οι διοικούντες και με άλλες ομάδες, γίνονται κινήσεις για τον διάδοχό του και μάλιστα με τη γνωστοποίηση της είδησης οι προτάσεις στο mail της Νίκης πέφτουν “βροχή”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.