Θέλει εννέα βαθμούς η Νίκη στο φινάλε του 2022…

Με φόντο πιθανές διορθωτικές προσθήκες στο ρόστερ για τη νέα χρονιά

Η νέα ήττα, αυτήν τη φορά από την Αναγέννηση Καρδίτσας κρατάει χαμηλά βαθμολογικά τη Νίκη Βόλου στην κατάταξη του βορείου ομίλου της Super League 2, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» παρά τις όποιες φήμες κυκλοφορούν απλά καλούνται να προετοιμαστούν για να πάρουν τα θετικά αποτελέσματα στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν προτού διακοπεί προσωρινά το πρωτάθλημα για τις εορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Την ερχόμενη Κυριακή η Nίκη Βόλου υποδέχεται στη Νεάπολη τον Διαγόρα Ρόδου, και ακολουθεί η εκτός έδρας δοκιμασία με τον Ηρακλή Λάρισας. Στο φινάλε του 2022, οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τον ΠΑΟΚ Β’, που είναι και πρωτοπόρος αυτήν τη στιγμή στη βαθμολογική κατάταξη.

Σ’ αυτές τις τρεις αναμετρήσεις λοιπόν η Νίκη Βόλου θέλει να κάνει το τρία στα τρία και να πάρει εννέα βαθμούς. Αυτό χρειάζεται για να προχωρήσει με πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα προσπαθώντας να μείνει κοντά στην κορυφή. Μπορεί να υπάρχει μία διαφορά εννέα βαθμών αυτήν τη στιγμή από την πρώτη θέση, που οδηγεί στη Super League, σε ένα πρωτάθλημα βέβαια που έχει πολλές αγωνιστικές.

Με τον ερχομό του νέου έτους η Νίκη Βόλου έχει στο πρόγραμμά της ρεπό, και από εκεί και πέρα καλείται να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο εντός του 2023. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από τις όποιες διορθωτικές κινήσεις μπορεί να γίνουν με μεταγραφικές προσθήκες, και είναι σίγουρο ότι όσο νωρίτερα μπορεί να προστεθεί κάποιος παίκτης ή κάποιοι παίκτες στο δυναμικό της ομάδας τόσο καλύτερο θα είναι για όλους. Από τις μεταγραφικές κινήσεις εξαρτάται από εκεί και πέρα και η διαχείριση του «κυανόλευκου» ρόστερ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το σίγουρο είναι ότι η Νϊκη Βόλου μπορεί να κάνει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων που θέλει και χρειάζεται εντός του τρέχοντος Δεκέμβρη. Από εκεί και πέρα και με το νέο έτος μπορεί απλά να είναι διαφορετική για κάτι ακόμη καλύτερο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.