Θέλει να κλείσει το θέμα του προπονητή η Δήμητρα Ευξεινούπολης

Στο μικροσκόπιο τέσσερα πρόσωπα

Μπορεί ανανεώσεις συμφωνιών αλλά και μεταγραφικές επαφές να γίνονται από την πλευρά της διοίκησης της Δήμητρας Ευξεινούπολης, ωστόσο αυτό που προέχει να κλείσει άμεσα είναι το ζήτημα του προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Ανδρωνά, και ήδη καταγράφονται βασικοί υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Για την ακρίβεια τα τέσσερα ονόματα τεχνικών έχουν έρθει στο προσκήνιο το τελευταίο χρονικό διάστημα, με πρωταγωνιστικό αυτό του Στέλιου Αρσένου, που υπό τις οδηγίες του ο Διαγόρας Στεφανοβικείου έφτασε να διεκδικεί την άνοδο στη Super League 2 την τελευταία αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο αυτό που προείχε για τον τεχνικό του Διαγόρα ήταν να μιλήσει με τη διοίκηση του συλλόγου του Στεφανοβικείου. Είναι δεδομένο, όπως αναφέρουν και απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports», ότι η διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης είχε πλησιάσει τον Στέλιο Αρσένο αρκετά νωρίς, ωστόσο ο ίδιος φέρεται να παρέπεμψε πρώτα στα αποτελέσματα των συζητήσεων με τη διοίκηση του Διαγόρα.

Από την άλλη, και το όνομα του Γιάννη Ακτσιαλή, που έσωσε την παρτίδα την τελευταία χρονιά για τον Θησέα Αγριάς, καταγράφεται στις σημειώσεις των διοικούντων της Δήμητρας, ωστόσο είναι άγνωστο αν ο νεαρός προπονητής έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους, μιας και γι’ αυτόν προέχουν επαγγελματικές και οικογενειακές (ευχάριστες) υποχρεώσεις.

Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Κούρτογλου, είναι ένας προπονητής που απασχόλησε τη Δήμητρα, όπως και ο Λευτέρης Καλογήρου, με τον δεύτερο να συγκεντρώνει ίσως περισσότερες πιθανότητες ως εναλλακτική λύση σε σχέση με τον πρώην προπονητή του ΓΣ Αλμυρού και νυν της Αναγέννησης Καρδίτσας, λόγω γεωγραφικής εγγύτητας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.