Θέλει να κοιτάξει μπροστά η Νίκη Βόλου

Με το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος

Η Νίκη Βόλου προετοιμάζεται για ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλής το ερχόμενο Σάββατο, και όπως έχουμε αναφέρει ξανά, πέρα από την όποια αξιολόγηση των παικτών προκύπτει για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τους συνεργάτες του, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον όλοι περιμένουν το επίσημο φινάλε της φετινής διοργάνωσης.

Η διοργάνωση φυσικά δεν κύλησε αναίμακτα, ούτε σε οργανωτικό επίπεδο με διακοπές, εκλογές και αναζήτηση χρημάτων από στοίχημα, και μεταξύ άλλων και οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι. Κάποια στιγμή το πρωτάθλημα πρέπει να βρει τους ρυθμούς του, ειδικά από τη στιγμή που σε δύο χρόνια θα κληθεί να διεξαχθεί σε έναν ενιαίο όμιλο, με περισσότερες ομάδες να υποβιβάζονται του χρόνου.

Η Νίκη Βόλου τουλάχιστον είχε τη διοικητική σταθερότητα, αλλά αγωνιστικά δεν πήγαν όλα όπως θα ήθελε, αλλάζοντας προπονητή λίγο πριν το φινάλε του 2022, και αναζητώντας την άνοδο αλλά δεν της βγήκε. Ήρθε και η τιμωρία για τα όσα έγιναν και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, μία αναμέτρηση που κόστισε στους «κυανόλευκους» ποικιλοτρόπως όπως ανέφερε προσφάτως και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, οπότε είναι λογικό όλοι να θέλουν να αφοσιωθούν σε μία νέα προσπάθεια από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Λογικό είναι επίσης η Νίκη να έχει ρίξει το βάρος και στα μεταγραφικά, με σκέψεις προφανώς για μία καλύτερη πορεία του χρόνου από τη φετινή. Οι στόχοι πάντα παραμένουν υψηλοί, αλλά από την άλλη πρέπει να μπουν και όλες οι βάσεις για να επιτευχθούν.

Ετοιμάζεται και ο Ηρακλής

Σε ρυθμούς Νίκης Βόλου κινείται και ο ΠΟΤ Ηρακλής. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη προπονήθηκε την Τετάρτη στη Μίκρα με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει στην διάθεση του τον Ντένζελ Γιουμπιτάνα.

Ο επιθετικός των «κυανόλευκων» ταξίδεψε στην Αθήνα για προγραμματισμένη συνάντηση για ιατρικές εξετάσεις και δεν μπόρεσε τελικά να παραβρεθεί στις Σέρρες προκειμένου να παραλάβει το βραβείο του ως MVP του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.