Θέλει να παραμείνει κορυφή ο Θησέας Αγριάς

Υποδέχεται τον Αμβρυσσέα Διστόμου την Κυριακή

Έχοντας ουσιαστικά ρεπό την περασμένη Κυριακή και κατακτώντας τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα απέναντι στον Αετό Μακρυχωρίου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα, ο Θησέας Αγριάς φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης και εκεί θέλει να παραμείνει, παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον φιλόδοξο Αμβρυσσέα Διστόμου την Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Η ικανοποίηση μέχρι στιγμής μοιάζει να είναι δεδομένη στις τάξεις του Θησέα, αφού το σύνολο του Κώστα Σταματίου κινείται άνετα προς την επίτευξη του στόχου της παραμονής έως τώρα. Σίγουρα σ’ αυτό βοήθησε και η κατάκτηση των τριών βαθμών χωρίς κόπο, αλλάκ και το νικηφόρο πέρασμα του ΠΟ Φήκης από την έδρα του ΑΟ Υπάτου με 0-1, κάτι που αποτέλεσε μίνι έκπληξη στην 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου στη Γ’ Εθνική.

Από την άλλη, οι τελευταίες «λευκές» ισοπαλίες με ΠΟ Ελασσόνας και Νέα Αρτάκη και το ενεργητικό των τριών τερμάτων έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνει ότι χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια και συγκέντρωση στην επιθετική λειτουργία, ώστε αυτή να καταστεί πιο αποτελεσματική. Γενικότερα, ο Κώστας Σταματίου έχει επισημάνει κάποια πράγματα στους παίκτες του και περιμένει σαφή βελτίωση πάνω σε συγκεκριμένους τομείς στις επόμενες αναμετρήσεις,

Βέβαια, το ρεπό της περασμένης Κυριακής έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Κώστα Σταματίου ν’ ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να έχουν περισσότερο χρόνο προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα. Ο αντίπαλος είναι δεδομένο ότι θα έρθει για να κάνει τη ζημιά στην ομάδα της Αγριάς, ωστόσο το ότι από τη μία δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και το ότι η έδρα πάντα δίνει το πλεονέκτημα, κάνει τα μέλη του Θησέα να αισιοδοξούν για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Aπό εκεί και πέρα, αρχίζει και ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα για τον Θησέα, αφού μετά τον Αμβρυσσέα, φιλοξενείται στην έδρα του ΑΟ Υπάτου ενώ στη συνέχεια υποδέχεται τον Ηρακλή Λάρισας, με τις δύο αυτές ομάδες να έχουν υψηλές βλέψεις φέτος στον όμιλο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.