Θέλει να το χαρεί η Δήμητρα στη Γ’ Εθνική!

Έναρξη προετοιμασία για την ομάδα της Ευξεινούπολης

Με αισιοδοξία αλλά και με αποφασιστικότητα για σκληρή δουλειά, τα μέλη της Δήμητρας Ευξεινούπολης βρέθηκαν μετά από αρκετούς μήνες στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία για τη νέα χρονιά, με φόντο τη συμμετοχή της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική. Σαφώς το έργο των παικτών του Μιχάλη Ανδρωνά θα είναι πιο δύσκολο φέτος, αλλά το σύνθημα «πάμε να το χαρούμε» που εμπνεύστηκε ο Τζώρτζης Τσάτσος είναι χαρακτηριστικό της διάθεσης όλων.

Όσον αφορά τη νέα χρονιά βέβαια, ο πρόεδρος της ομάδας, Tάσος Δεληζήσης, δεν βάζει τον πήχη χαμηλά, αφού θέτει ως στόχο μία καλή πορεία και τον τερματισμό όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογική κατάταξη. «Αρχικά να ευχηθούμε να υπάρχει πάνω απ’ όλα υγεία. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε το μέλλον της ομάδας και να είμαστε πανέτοιμοι για το μέλλον του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και έχουμε φτάσει αυτή τη στιγμή να έχουμε κλείσει το 80% του ρόστερ. Μπορεί βέβαια να υπάρχουν δύο ή τρεις εκκρεμότητες το πολύ για κάποιες θέσεις που θα φανεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αν υπάρχει κενό» ανέφερε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε ότι: «Ετοιμαζόμαστε παράλληλα να συμμετέχουμε σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, αφού είναι άλλα τα δεδομένα σε μία εθνική κατηγορία σε σχέση με την τοπική. Τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά και στα οικονομικά και στο θέμα των υποχρεώσεων. Εμείς έχουμε δείξει ήδη από τα προηγούμενα χρόνια ότι μας ενδιαφέρει η οργάνωση και η μεθοδικότητα όπως και το να περνούν όλοι καλά, και διοίκηση και ποδοσφαιριστές και κόσμος. Θεωρώ ότι μπορούμε να το υποστηρίξουμε παρά τη δύσκολη συγκυρία».

Όσον αφορά τους στόχους, ο πρόεδρος της Δήμητρας Ευξεινούπολης σημείωσε: «Αν και «νεοφώτιστη» θεωρώ ότι η ομάδα θα έχει μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Στόχος μας πέρα από την παραμονή είναι μία καλή πορεί και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

«Ομάδα με τους περισσότερους γηγενείς»

Φιλόδοξος αλλά και αποφασισμένος για το καλύτερο εμφανίστηκε από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Ανδρωνάς, στεκόμενος στο ότι η ομάδα απαρτίζεται από παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.

«Πλέον οι απαιτήσεις είναι περισσότερες και χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου γιατί χωρίς αυτή δεν μπορεί να προχωρήσει η ομάδα. Εμείς κοιτάξαμε να διατηρήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας. Κάποια παιδιά δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν βέβαια στη Γ’ Εθνική λόγω υποχρεώσεων και προσπαθήσαμε να τους αντικαταστήσουμε με παιδιά που θα έχουν την ανάλογη ποιότητα και εμπειρία, μειώνοντας παράλληλα τον μ.ό. ηλικίας. Δώσαμε βάση στα παιδιά της περιοχής, και δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλη ομάδα με τόσους γηγενείς παίκτες» τόνισε ο τεχνικός της Δήμητρας Ευξεινούπολης, για να συμπληρώσει: «Αυτό που τόνισα στους ποδοσφαιριστές μου είναι ότι έχουμε ποιότητα και εμπειρία και πλέον χρειαζόμαστε την απαραίτητη προπόνηση. Φυσική κατάσταση και ταχυδύναμη παίζουν τον πρωτεύοντα ρόλο. Αν χρειαστεί θα προχωρήσουμε και σε προσθήκες δύο ακόμη παικτών».

Επιπλέον ενίσχυση

Για μεταγραφές που θα ακολουθήσουν έκανε λόγο ο πρόεδρος της Δήμητρας Ευξεινούπολης, ωστόσο ήδη στην πρώτη προπόνηση, πέρα από τους νεοαποκτηθέντες που έχουν ανακοινωθεί, έκαναν την εμφάνισή τους και δύο ακόμη πρόσωπα.

Ο λόγος για τον 24χρονος επιθετικό Απόστολο Μπένο, που αγωνίστηκε την τελευταία χρονιά στον Αίαντα Σούρπης, αλλά και για τον 19χρονο αριστερό μπακ Χρήστο Στεργιόπουλο, που προέρχεται από την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος. Οι δύο παίκτες τέθηκαν ήδη στη διάθεση του Μιχάλη Ανδρωνά και έπεται συνέχεια…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.