Θέλει νίκη και τύχη για την παραμονή ο Ολυμπιακός Βόλου

Μήπως και γλιτώσει τα χειρότερα...

Δεν ξέρει κανείς πόσα ποδοσφαιρικά θαύματα μπορεί να γίνουν μέσα σε μία χρονιά, αλλά αν κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο γενικά, για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι δυσκολότερο, αφού όλα μαζί θα πρέπει να καταγραφούν μέσα σε δύο αγωνιστικές, και αυτά είναι πάρα πολλά.

Η ισοπαλία απέναντι στον Πιερικό μοιάζει να είναι καταδικαστική για τους «ερυθρόλευκους» με την προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία της Super League 2 να οδεύει προς… αποτυχία. Μαθηματικά όμως όπως έχουμε ήδη αναφέρει υπάρχουν ελπίδες, ωστόσο για να βγουν όλοι αυτοί οι μαθηματικοί τύποι το μόνο που έχουν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να κερδίσουν τα δύο παιχνίδια που τους απομένουν και την ίδια στιγμή οι βασικοί ανταγωνιστές τους να γνωρίζουν μόνο ήττες. Αυτό δεν θα πρέπει να γίνει μόνο μία αγωνιστική, αλλά και στην τελευταία, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται αύριο Τετάρτη 27 Απριλίου στις 15:30 τον Απόλλωνα Λάρισας, και την Κυριακή 1 Μαΐου δοκιμάζεται στην έδρα του Ολυμπιακού Β’.

Αναγκαστικά η ομάδα του Τίμου Καβακά, που είναι ο τέταρτος προπονητής που ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου φέτος πρέπει να κάνει από τη μία το καθήκον της, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, και από την άλλη να περιμένει από την τύχη να της χαμογελάσει και να δει τους ανταγωνιστές της να γνωρίζουν ήττες. Οπότε δεν εξαρτάται μόνο από τους «ερυθρόλευκους» τι μέλλει γενέσθαι, με τις πιθανότητες σαφώς να είναι σε βάρος τους και σε καμία περίπτωση υπέρ τους.

Αγωνιστικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο παικτών. Ο Φίλιππος Σκοπελίτης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και είναι εκτός αποστολής, όπως και ο Παπακώστας λόγω καρτών. Ο Βερνάρδος από την άλλη, ως γνωστόν, θα εκτίσει την ποινή που του αναλογεί λόγω καρτών στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’.

Σε κάθε περίπτωση, η επόμενη μέρα βρίσκεται ήδη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον Ολυμπιακό Βόλου, που καλείται να σχεδιάσει για το χειρότερο αλλά ελπίζοντας έστω σε κάτι καλό, έστω την τελευταία στιγμή…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.