Θέλει πρόκριση και τίτλο ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

Έτοιμος για τον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΘ εμφανίζεται ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, με την ομάδα του Στέλιου Αρσένου να αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 16:00 και στο γήπεδο του Σέσκλου την Ακρόπολη, στην πρώτη επίσημη δοκιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και για τις δύο ομάδες που θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για τους δικούς τους λόγους.

Η Ακρόπολη έχει ως κίνητρο το ότι ο Διαγόρας είναι ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, ενώ το σύνολο του Στεφανοβικείου έχει ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου, όπως τονίζει και ο Στέλιος Αρσένος. «Η προετοιμασία κυλά ομαλά και υπάρχει όρεξη και διάθεση από τους παίκτες, κάτι που με αφήνει πλήρως ικανοποιημένο. Με αυτήν την εικόνα πηγαίνουμε στον αγώνα κυπέλλου και έχουμε στόχο την κατάκτησή του» είναι το σχόλιο του προπονητή του Διαγόρα.

Παράλληλα ο Στέλιος Αρσένος δείχνει πλήρως ικανοποιημένος και από την προσθήκη του Μάνου Αποστολίδη στο δυναμικό της ομάδας, υπογραμμίζοντας τον χαρακτήρα αλλά και τον υψηλό βαθμό επαγγελματισμού που δείχνει ο έμπειρος τερματοφύλακας. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η αναζήτηση για κεντρικό αμυντικό συνεχίζεται και δεν αποκλείεται σύντομα να γίνουν οι τελικές επαφές και να προχωρήσει συμφωνία με κάποιον από τους παίκτες-μεταγραφικούς στόχους.

Ο Διαγόρας εξάλλου στις 26 Σεπτεμβρίου θα έχει φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Καρίτσας στο Λιτόχωρο Πιερίας, ενώ στις 4 Οκτωβρίου θα κάνει την πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης της δράσης στη Γ’ Εθνική, σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Θησέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.