Θέλει βαθμούς στην Καλαμάτα η Νίκη Βόλου-Περιμένει τα δελτία των νεοαποκτηθέντων

Οι δύο χαμένοι βαθμοί το περασμένο Σάββατο απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας στέρησαν από τη Νίκη Βόλου τη δυνατότητα να αφήσει και άλλες ομάδες πίσω της στη βαθμολογική κατάταξη της Football League. Οπότε η αναμέτρηση με την Καλαμάτα εκτός έδρας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς οι «κυανόλευκοι» καλούνται να καλύψουν τους χαμένους βαθμούς από τα εντός έδρας παιχνίδια στις αναμετρήσεις εκτός Βόλου.

Η προετοιμασία κυλά ομαλά μέχρι στιγμής για το σύνολο του Στάικου Βεργέτη, καθώς προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ επιστρέφει και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος που εξέτισε την ποινή που είχε λόγω καρτών στην αναμέτρηση με την Ιεράπετρα.

Όσον αφορά τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, όπως αναφέρουν στελέχη της ΠΑΕ, αυτή τη στιγμή οι διαδικασίες «τρέχουν» για τους Μπαταγίνι και Τσιμπούκα που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα. Όπως υπογραμμίζουν είναι θέμα διαδικασιών ανάμεσα σε Football League και ΕΠΟ, ωστόσο δηλώνουν αισιόδοξοι ότι ακόμη και σήμερα δεν αποκλείεται να έχουν τα δελτία των δύο ποδοσφαιριστών στη διάθεσή τους, ή το αργότερο την Παρασκευή για να είναι στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη στο παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.