Θέλει τουλάχιστον τρεις μεταγραφές η Νίκη

Ρεπό είχαν χθες Δευτέρα οι παίκτες της Νίκης και σήμερα ξαναμπαίνουν στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Θησέα την Κυριακή στην Αγριά, αφού είναι σχεδόν βέβαιο και αναμένεται μόνο η επίσημη ενημέρωση ότι η αγωνιστική που αναβλήθηκε και ήταν η τελευταία του πρώτου γύρου, θα γίνει εμβόλιμα κάποια Τετάρτη είτε την επόμενη είτε τη μεθεπόμενη.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρά, αλλά δεν υπήρξε μέχρι και χθες τίποτα ανακοινώσιμο, ωστόσο είναι ξεκάθαρη η πρόθεση της διοίκησης να ολοκληρώσει τρεις τουλάχιστον μεταγραφές, που αφορούν τις θέσεις του φορ λόγω της αποχώρησης Τζιώρα, του επιθετικού χαφ, που να μπορεί, αν είναι δυνατόν, να αγωνιστεί τόσο στον άξονα όσο και στα πλάγια, αλλά και του αριστερού μπακ, με τις πληροφορίες να λένε ότι έχει εντοπιστεί ο στόχος που μπορεί να παίξει τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας, αποτελώντας το μπακ απ του Θοδωρή Παπαδόπουλου, όσο και στο κέντρο αυτής, όπου όμως δεν υπάρχει ανάγκη απόκτησης παίκτη.

Κι αυτό γιατί η ομάδα έχει τις δοκιμασμένες λύσεις των Καρτσαμπά, Καντούτση, αλλά και του Παπαδήμα, που στο ματς με την Ξάνθη για το Κύπελλο στις 19 Δεκέμβρη, το οποίο ήταν και το τελευταίο επίσημο για τη Νίκη, αγωνίστηκε ως βασικός και έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση, δείχνοντας αποτελεσματικότητα αλλά και άνεση στις κινήσεις του. Επομένως, τα σενάρια περί Βέρτζου αντιμετωπίζονται με επιφυλακτικότητα στη Νίκη, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται  κάτι, αλλά αφού πρώτα η Νίκη καλύψει άλλα κενά που αποτελούν προτεραιότητα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι σίγουρα η αναβολή της 13ης αγωνιστικής δεν είναι κάτι που αντικειμενικά συμφέρει τη Νίκη, από την άποψη ότι έπαιζε ένα ματς στην έδρα της, αυτό με τον ανεβασμένο και ενισχυμένο από τη μια Πιερικό, με την ομάδα του Ντόστανιτς από την άλλη να είναι το μεγάλο φαβορί, ενώ ο βασικός της  αντίπαλος Ολυμπιακός Βόλου είχε μία δύσκολη δοκιμασία στον Αλμυρό. Τώρα, οι ρόλοι αντιστρέφονται, αφού η Νίκη είναι αυτή που πρέπει να αρχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μέσα στο 2019 με ένα εκτός έδρας παιχνίδι εκτός έδρας με τον Θησέα σε ένα δύσκολο γήπεδο. Βέβαια, είναι ένα ματς που όποια στιγμή κι αν γινόταν είναι επιβεβλημένο να κερδηθεί, επομένως το ίδιο οφείλουν οι κυανόλευκοι να κάνουν και τώρα.

Η Νίκη πάντως με τις αποχωρήσεις που έχουν γίνει πέντε τον αριθμό (Τζιώρας, Μακενγκό, Δωματάς, Λάιος, Κυριαλάνης) και με τον Σιώμο να έχει αποφασιστεί ότι θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της Α’ ΕΠΣΘ, η Νίκη έχει 20 διαθέσιμους παίκτες, εκ των οποίων οι δύο είναι οι νεαροί Τασιάς και Κουτσούκης, που δεν μπαίνουν στις αποστολές. Οι υπόλοιποι 18 είναι οι Αποστολίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Παπαδήμας, Μέτσε, Ρόβας, Τσεμπερίδης, Ιορδανίδης, Κέρι, Φάμπιο, Ντινιωτάκης, Βουκομάνοβιτς, Αναστασίου, Βουρδάκης, Ματθαίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.