Με πυξίδα τα τελευταία αποτελέσματα η Νίκη Βόλου

Θέλουν τους τρεις βαθμούς στη Βέροια οι «κυανόλευκοι»

Από το καλό στο καλύτερο συνεχίζει να πηγαίνει στο πρωτάθλημα της Football League η Νίκη Βόλου, μετά και την εμφατική επικράτηση επί της Ένωσης Ασπροπύργου την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται πλέον για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τη Βέροια, θέλοντας να προσθέσουν τρεις ακόμη βαθμούς στη συλλογή τους.
Τα τελευταία θετικά αποτελέσματα εξάλλου έχουν φέρει τη Νίκη Βόλου σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τριάδα, αφού στην τρίτη θέση βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο προσεχής αντίπαλός της με 18 βαθμούς, ενώ οι «κυανόλευκοι» έχουν φτάσει πλέον στους 15. Οπότε με ένα θετικό αποτέλεσμα η Νίκη μπορεί να «πιάσει» τη Βέροια στη βαθμολογική κατάταξη, και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Σ’ αυτό το κλίμα έχει ξεκινήσει και η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής, με τον Στάικο Βεργέτη πάντως να προσπαθεί για μία ακόμη εβδομάδα να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους και απόλυτα συγκεντρωμένους τους παίκτες του ενόψει μίας δύσκολης αποστολής, όπως αυτή που έχουν μπροστά τους.

Αναμονή αλλά και αισιοδοξία για τον Καμπαγέρο
Το μεγάλο ερωτηματικό εξάλλου παραμένει για τη Νίκη Βόλου ο Σεμπαστιάν Καμπαγέρο. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την προετοιμασία και πάλι με ατομικό πρόγραμμα, ενώ υπάρχει η αισιοδοξία ότι αύριο ή τουλάχιστον μεθαύριο θα ενταχθεί στο ομαδικό πρόγραμμα ώστε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τη Βέροια.

Όμως είναι δεδομένο ότι έχει μείνει πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και ο Στάικος Βεργέτης προσαρμόζει αναλόγως τα πλάνα του. Από την άλλη ο τραυματισμός που οδήγησε σε αναγκαστική αλλαγή του Βοσκόπουλου στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο δεν δείχνει ικανός να κρατήσει τον παίκτη εκτός αποστολής, αφού και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι σοβαρό.

Σημαντική πάντως κρίνεται η απουσία του Αντόνιο Ροχάνο. Ο Αργεντίνος φορ που είναι και δεύτερος σκόρερ της Football League μέχρι στιγμής με πέντε τέρματα (ένα λιγότερο από τον Γιάννη Πασά της Βέροιας) θα απουσιάσει καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την Κυριακή την ποινή της μίας αγωνιστικής που προβλέπεται.

Εκτός ο Πέντα
Στο Νοσοκομείο της Ρόδου μεταφέρθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας του, μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα με τον Ιάλυσο, ο Μαρσέλο Πέντα.

Ο έμπειρος Αργεντινός χαφ της Βέροιας, σε μια φάση στην διάρκεια του αγώνα, έπειτα από ένα σπρώξιμο αντιπάλου του, έπεσε άτσαλα στο έδαφος, πάνω στο χέρι του και λίγο μετά έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στο δάχτυλο του δεξιού του χεριού, το οποίο οι γιατροί τοποθέτησαν σε γύψο. Αυτός ο τραυματισμός θα στοιχίσει στον παίκτη την συμμετοχή του στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.