Θέμα «Magnesiasports»: Οι προπονητές της Α’ ΕΠΣΘ μιλούν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Σε τροχιά αγώνων οι ομάδες

Οι δύο προηγούμενες χρονιές για το σύνολο του τοπικού ποδοσφαίρου μόνο φυσιολογικές δεν ήταν… Ο κορωνοϊός παρέσυρε με τα κύματά του και αυτόν τον τομέα, ωστόσο η αγωνιστική δράση για την περίοδο 2021-22 έχει μπει σε τροχιά έναρξης και η ελπίδα όλων είναι ότι το φετινό πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί κανονικά, με την πρώτη αγωνιστική να διεξάγεται το διήμερο 2-3 Οκτωβρίου.

Αυτήν την ελπίδα εκφράσουν και οι προπονητές των ομάδων της Α’ ΕΠΣΘ, με την πλειοψηφία τους να μιλά στο «Μagnesiasports» και να τονίζει αυτό ακριβώς. Το πρωτάθλημα αρχίζει και μακάρι να διεξαχθούν όλες οι αγωνιστικές, τόσο της κανονικής διάρκειας όσο και των πλέι οφ και των πλέι άουτ που θα πραγματοποιηθούν φέτος, αφού έχουμε δύο ομίλους και στην Α’ κατηγορία…

Αφιέρωμα: Χρυσόστομος Τρίμμης

Στέργιος Σιαμέτης (ΑΕ 2002)

«Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη. Ο στόχος για εμάς, μιας και υποβιβάζονται πολλές ομάδες φέτος, είναι ξεκάθαρα η παραμονή. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι το σύστημα διεξαγωγής δεν μας επιτρέπει να «διαλέγουμε» παιχνίδια. Πρέπει να πηγαίνουμε για το θετικό αποτέλεσμα σε όλες τις αναμετρήσεις».

Κώστας Παπαστεργίου (Ακρόπολη Σέσκλου)

«Να επισημάνουμε το ότι αρχίζει το πρωτάθλημα και να μην έχουμε τις καταστάσεις των δύο προηγούμενων σεζόν. Είναι χαρούμενοι όλοι οι παίκτες μας που επιστρέφουν στο γήπεδο και ο Αθλητισμός είναι κάτι που βοηθάει πάρα πολύ την κοινωνία. Η Ακρόπολη το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βγάζει παιδιά του Σέσκλου για να παίζουν στην ομάδα και μαζί με τους έμπειρους παίκτες να κάνουν ένα καλό σύνολο και να μπορέσουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».

Μιχάλης Ανδρωνάς (Αίας Σούρπης)

«Έφτασε ο καιρός που όλοι περιμέναμε μετά από μία μεγάλη απραξία. Όπως ξεκινά ομαλά να ολοκληρωθεί αναλόγως το πρωτάθλημα. Υγεία σε όλους όσοι ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο και να γίνει ένα δυνατό και αξιόμαχο πρωτάθλημα και όλα να κριθούν μέσα στο γήπεδο χωρίς διακοπές. Ο Αίας Σούρπης πάντα τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και φέτος παρά τα θέματα που έχουμε με το γηπεδικό. Πιστεύω στο υλικό της ομάδας κι στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται αλλά και να δώσουμε ευκαιρίες και σε κάποια νέα παιδιά».

Κώστας Τσιουρέλης (Αγία Άννα)

«Μετά από καιρό ευελπιστούμε ότι θα είναι η αρχή που θα έχει και τέλος. Καλή αρχή σε όλες τις ομάδες και υγεία να έχουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό Αθλητισμό και όχι μόνο. Να καταφέρουμε αυτή η έναρξη να έχει ένα ωραίο τέλος, με την ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων. Όσον αφορά την Αγία Άννα, είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε σε κάθε αγώνα τους τρεις βαθμούς για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου που έχει θέσει η ομάδα».

Κώστας Ρέππος (ΓΣ Αλμυρού)

«Εύχομαι η χρονιά να εξελιχθεί ομαλά, με φόντο την πανδημία, και να μην έχουμε καμία διακοπή, αλλά να συνεχιστεί το κάθε πρωτάθλημα ομαλά και μέχρι τέλους. Ως νέος προπονητής του Αλμυρού, θεωρώ ότι μπορούμε να μπούμε σε πρώτη φάση στην πρώτη τετράδα του ομίλου μας. Μετά θα δούμε για ό,τι καλύτερο προκύψει. Ουσιαστικά είμαστε νέα ομάδα, αφού το καλοκαίρι μόνο ένα δελτίο παίκτη υπήρχε στον σύλλογο».

Βαγγέλης Τάχος (Δάφνη)

«Το ευχάριστο είναι ότι επιστρέψουμε στη δράση μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας από τους δικούς μας, γνωστούς χώρους. Όσον αφορά την πρεμιέρα, είναι δύσκολη και κρύβει εκπλήξεις για όλους. Θεωρώ ότι φέτος για τη Δάφνη είναι διαφορετικά τα δεδομένα, με καλές συνθήκες στην προετοιμασία. Ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και γι’ αυτό θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, θέλοντας να είμαστε πάντα αγωνιστικοί».

Άρης Γιαννούτσος (Μυρμηδόνες Πλατάνου)

«Εύχομαι να πραγματοποιηθεί κανονικά και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με υγεία σε όλα τα μέλη των ομάδων, και ό,τι καλύτερο για τον καθέναν. Οι Μυρμηδόνες θα προσπαθήσουν να διατηρηθούν στην κατηγορία, και να διατηρήσουν το οικογενειακό κλίμα που έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια».

Στέλιος Μαλακασιώτης (Αγία Παρασκευή)

«Ελπίζουμε ν’ αρχίσει αλλά και να τελειώσει το πρωτάθλημα φέτος. Η Αγία Παρασκευή αποτελεί κατά 95% από παιδιά των ακαδημιών της, αν εξαιρέσουμε 4-5 αθλητές. Στόχος είναι τα παιδιά των ακαδημιών να παίζουν στη μεγάλη ομάδα και να μείνουν στο ποδόσφαιρο και στον Αθλητισμό όποτε θέλουν, αν δεν προχωρήσουν σε μεγαλύτερο επίπεδο. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και ξεκινάμε με πρώτο στόχο την παραμονή και για μία καλύτερη πορεία από εκεί και πέρα. Στόχος πάντα είναι το ποδόσφαιρο».

Θανάσης Μπίλης (Πρωτεσίλαος Πτελεού)

«Το μόνο ευχάριστο είναι ότι όλες οι ομάδες γυρίζουν στους αγωνιστικούς χώρους και ελπίζουμε να τελειώσει με το καλό η χρονιά. Να ευχηθώ υγεία και δύναμη σε όλους όσοι εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο. Η έναρξη πάντα κρύβει εκπλήξεις και κάθε πρεμιέρα είναι επικίνδυνη για όλες τις ομάδες. Θεωρώ ότι στον δικό μας όμιλο είναι πιο δυνατές οι ομάδες και θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό και όλες οι ομάδες θα παλεύουν κάθε Κυριακή για τη νίκη. Στον Πρωτεσίλαο διατηρήσαμε τον κορμό και οι παίκτες είναι έμπειροι και σιγά-σιγά θα προσαρμοστούν όλοι για να παρουσιάσουμε ένα δυνατό και αξιόμαχο σύνολο.

Γιάννης Σιαμέτης (Πύρασος Νέας Αγχιάλου)

Είναι μία περίεργη χρονιά η φετιινή, με ιδιαίτερες συνθήκες και μετά από μεγάλη διακοπή. Από τις αρχές Αυγούστου δουλεύουμε ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την πρεμιέρα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, χωρίς προβλήματα ή διακοπές, και χωρίς απρόοπτα και να έχουν μία καλή σεζόν όλοι όσοι εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο. Προφανώς με τις κινήσεις που έχουν γίνει στη μεταγραφική περίοδο, ο στόχος του Πυράσου είναι ξεκάθαρος. Η ομάδα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει κατηγορία, δεν μπορούμε να πούμε κάτι διαφορετικό. Αυτό ελπίζω να καταφέρουμε να το κάνουμε πραγματικότητα».

Λάκης Μπακάλης (Ρήγας Φεραίος)

«Εμείς σίγουρα θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα, και από εκεί και πέρα να σταθεροποιηθεί η ομάδα σε αγωνιστικό ρυθμό και να είναι καλή και ανταγωνιστική. Είναι δεδομένο ότι κάθε Κυριακή θέλουμε να κερδίζουμε. Παράλληλα ευχόμαστε όλη να έχουμε μία καλή αγωνιστική περίοδο και χωρίς προβλήματα».

Γιάννης Φασουράκης (Σαρακηνός)

«Μετά από έναν χρόνο σχεδόν, ευχόμαστε ν’ αρχίσει και να τελειώσει το πρωτάθλημα, όπως είχαμε συνηθίσει όλα τα χρόνια. Να ευχηθούμε υγεία σε όλον τον κόσμο που ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο όπως παλιά. Ο Σαρακηνός φέτος έχει ενισχυθεί αρκετά. Σίγουρα πιστεύω ότι θα είμαστε από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, όπως γίνεται και τα τελευταία χρόνια, και αυτό θα επιδιώξουμε. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί κατά πόσο θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του πρωταθλήματος».

Βασίλης Μυγδαλάκης (ΑΟ Σκιάθου)

«Είναι μία περίεργη χρονιά, και παραμένει δύσκολη η κατάσταση και θα κινηθούμε όλοι με τη λογική του «βλέποντας και κάνοντας». Ευχόμαστε όμως όλα να κυλήσουν ομαλά και να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις όλων των αθλημάτων. Η Σκιάθος πάντα έχει ένα αξιόλογο ρόστερ. Στόχος είναι η τετράδα του ομίλου και η είσοδός μας στα πλέι οφ. Έχουμε ένα αρκετά καλό ρόστερ με κάποιες προσθήκες που έγιναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού».

Θανάσης Χρυσοχού (Τοξότης Βόλου)

«Μετά από δύο χρόνια με την πανδημία, πιστεύω ότι όλοι είναι διψασμένοι για ποδόσφαιρο. Να βάλει το χέρι του ο Θεός για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με υγεία και να το ευχαριστηθούμε, αφού τις προηγούμενες χρονιές δεν καταφέραμε κάτι τέτοιο. Βέβαια το κενό είναι μεγάλο και είναι δύσκολο να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές στην προηγούμενη κατάσταση, ως ερασιτέχνες, έχοντας και άλλες υποχρεώσεις. Χρειάζεται κίνητρο για όλους για να επανέλθουμε όλοι. Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολη χρονιά και ελπίζω να μην υπάρχουν τραυματισμοί».

Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος (ΦΘ Αγχίαλος)

«Αφού ευχηθώ πρώτα υγεία σε όλους τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, για εμάς ξεκινάει ένα πρωτάθλημα που μας βρίσκει έτοιμους σωματικά και πνευματικά για την πρεμιέρα. Υπάρχει ηρεμία κι έχουμε επικεντρωθεί στον στόχο της Κυριακής. Οι παίκτες μας έχουν αποδείξει τι μπορούν να κάνουν μέσα στο γήπεδο και χάρη στη θέληση τους, ο σύλλογος έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Λειτουργούμε βλέποντας κάθε ματς σαν να είναι τελευταίο, έχουμε μάθει να ζούμε με αυτή την πίεση, έτσι μόνο μπορείς να φτάνεις σε επιτυχίες. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά σεβόμαστε και τους δικούς μας στόχους. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Αγχιάλου να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας της Κυριακή».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.