Θεοδώρου στο «Magnesiasports»: «O Mαγνησιακός επέστρεψε εκεί που έπρεπε» (φωτογραφίες)

Η απονομή στους υπερπρωταθλητές της Β' ΕΠΣΘ

Κάθε λόγο να πανηγυρίζει έχουν παίκτες, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση του Μαγνησιακού, αφού μαζί με την άνοδο εξασφάλισαν και τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της Β’ ΕΠΣΘ, και με αυτήν την ιδιότητα επιστρέφουν στην Α’ τοπική κατηγορία, μετά από μια δύσκολη χρονιά, όπως αναφέρει ο προπονητής της ομάδας στο «Magnesiasports», Κώστας Θεοδώρου.

«Η ομάδα έκανε την υπέρβαση που έπρεπε να κάνει λόγω ονόματος και η διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε να γίνει. Του χρόνου τώρα βλέπουμε. Τουλάχιστον ο Μαγνησιακός επιστρέφει εκεί που έπρεπε να είναι» είναι το σχόλιο του κου Θεοδώρου στο «Magnesiasports».

Όσον αφορά το επίπεδο δυσκολίας της χρονιάς, ο προπονητής του Μαγνησιακού ήταν κατηγορηματικός, τονίζοντας ότι υπήρχαν εμπόδια. «Για εμάς που γνωρίζουμε ότι οι ομάδες πρέπει να έχουν μία διάρκεια και μία σειρά σε κάποια πράγματα ήταν πολύ δύσκολη. Πολλά παιδιά ήταν εκτός, έχοντας αρκετά κρούσματα κατά διαστήματα, είχαμε τραυματισμούς… Ήταν γενικά μία χρονιά δύσκολη αλλά τελικά κρατηθήκαμε καλά. Πάντα βρίσκαμε μία λύση. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό απ’ όλα, ότι η ομάδα παρά τα προβλήματά της πήρε τα παιχνίδια που έπρεπε να πάρει και έκανε μία πάρα πολύ καλή πορεία και της άξιζε και το σημερινό αποτέλεσμα. Στα μπαράζ είχαμε μόνο νίκες και στον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας είχαμε μόλις μία ισοπαλία».

Δείτε στιγμιότυπα από την απονομή του τροπαίου του υπερπρωταθλητή στον Μαγνησιακό, από τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, Μίλτο Καλόγηρο:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.