Θεοδώρου: «Βλέπουμε από τώρα και την τελευταία αγωνιστική»

Αναζητεί τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς για την παραμονή ο ΓΣ Αλμυρού

Με το παράπονο έμειναν τα μέλη του ΓΣ Αλμυρού από το παιχνίδι με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, καθώς είδαν το τέρμα που σημειώθηκε από τον Kοντοβά στο 41’ ν’ ακυρώνεται, κακώς κατά την άποψή τους…

«Ζητούσαμε ένα καθαρό και αθλητικό παιχνίδι και νομίζω ότι όλοι συνέβαλαν σ’ αυτό και προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε στο ημίχρονο την ακύρωση του τέρματος που είχαμε πετύχει. Ωστόσο σε δεύτερο χρόνο ήταν ακόμη πιο άσχημα τα πράγματα γιατί ήταν ακόμη πιο οφθαλμοφανές ότι δεν υπήρχε λογική στην απόφαση του διαιτητή. Μας ενόχλησε ακόμη περισσότερο βλέποντας το βίντεο και αντιλαμβανόμενοι ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος για ακύρωση» αναφέρει εξάλλου στο «Magnesiasports» ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, Θάνος Θεοδώρου, επισημαίνοντας ωστόσο ότι θα πρέπει αναγκαστικά η ομάδα του να κοιτάξει μπροστά. «Μία ευκαιρία μας προσπέρασε χωρίς να υπάρχει σχέση με την προσπάθεια των παιδιών. Αυτό δημιουργεί και ένα ερωτηματικό για το τι μπορεί να επιτευχθεί. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι που τώρα έχει γίνει δυσκολότερο και πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πάθος που είχαμε και τις προηγούμενες Κυριακές» δήλωσε σχετικά με την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον ΑΟ Υπάτου.

Αρκεί όμως η νίκη την Κυριακή για τον ΓΣ Αλμυρού; Σύμφωνα με τον Θάνο Θεοδώρου, όχι! «Και με νίκη την Κυριακή δεν έχουμε σωθεί και βλέπουμε και το τελευταίο παιχνίδι. Με όλους τους συνδυασμούς βλέπω ότι χρειάζονται τέσσερις βαθμοί, αν πάρουμε το ελάχιστο του ενός βαθμού απέναντι στον ΑΟ Υπάτου. Δεν τελειώνει τώρα η παραμονή, αλλά στις καθυστερήσεις της τελευταίας αγωνιστικής» σχολίασε σχετικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.