Θεοδοσιάδης: «Έχει περάσει πολλά ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου-Δουλειά για να τον δικαιώσουμε»

Το στίγμα του νέου προπονητή των «ερυθρόλευκων»

Για μία μέρα ανασυγκρότησης και νέου ξεκινήματος έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας, παρουσιάζοντας τον νέο προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας, Σάκη Θεοδοσιάδη, που έδωσε και αυτός το στίγμα του για τη νέα προσπάθεια των «ερυθρόλευκων».

«Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το τώρα και το αύριο και όχι με το χθες. Παρά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου με τον υποβιβασμό, προκαλεί το ενδιαφέρον των προπονητών του της αξίας του κου Θεοδοσιάδη. Αυτό αποδεικνύει ότι παρά την κατηγορία είναι ένας μεγάλος σύλλογος» σημείωσε ο κ. Τσεκούρας, που αναφέρθηκε σε κάποιους; βασικούς άξονες της φιλοσοφίας που θα εφαρμοστεί από εδώ και πέρα.

Αυτοί έχουν ως εξής σύμφωνα με τον κο Τσεκούρα:

«-Οργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα

-Πειθαρχία, με τον καθένα να κάνει τη δουλειά του. Η διοίκηση διοικεί, ο προπονητής προπονεί, οι παίκτες παίζουν και οι φίλαθλοι στηρίζουν. Κανείς δεν μπορεί να επεμβαίνει στη δουλειά του άλλου.

-Αγώνας. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα και η κατηγορία και αυτό μας εξιτάρει προκειμένου να ασχοληθούμε περισσότερο με τον Ολυμπιακό Βόλου.

-Ήθος: ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να επανακτήσει το ήθος του, να δείχνει στον κόσμο ότι αλλάζει επίπεδο. Να υπάρχει σεβασμός προς όλους και να πούμε στον κόσμο την αλήθεια, τι μπορούμε και τι θέλουμε να κάνουμε και όχι μισόλογα και υποσχέσεις για πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε».

«Είδαμε ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων με τον κο Θεοδοσιάδη και αποφασίσαμε να του δώσουμε τα κλειδιά του τμήματος. Ψάξαμε πολύ, τρέξαμε, ρωτήσαμε και μάθαμε για έναν άνθρωπο εκτός από γνώστη του ποδοσφαίρου, δίκαιο, τίμιο, εργατικό και έχει τη θέληση και την όρεξη ν α χτίσει τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα έχει τη χρυσή ευκαιρία να χτιστεί από την αρχή. Είναι αμαρτία να αλλάζουμε 30 παίκτες και 5-6 προπονητές» ανέφερε επίσης ο πρόεδρος του ΑΣ.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να ηγηθώ της νέας προσπάθειας του Ολυμπιακού Βόλου. Θα μπορούσα να πω πολλά αλλά επειδή ο κόσμος έχει περάσει πολλά, έχω μόνο να υποσχεθώ ότι μαζί με τους συνεργάτες μου προεξέχοντος του κου Κώστα Σταματίου, και μαζί με τους Σωτήρη Πετσιμέρη και Λευτέρη Φούτρη θα είμαστε… μουγκοί και με τη δουλειά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο με τη δουλειά μας υπερήφανο, με μία ομάδα με σοβαρότητα και πειθαρχία και με στόχο να κερδίζει τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Θεοδοσιάδης, τονίζοντας επίσης ότι η ομάδα χρειάζεται στήριξη και αγάπη σε μία δύσκολη χρονιά, συμπληρώνοντας ότι με καλή διάθεση και δουλειά πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά. «Θέλουμε να λειτουργούμε άκρως επαγγελματικά και όσοι έχουν την τεχνογνωσία και την επάρκεια η πόρτα θα είναι ανοιχτή, αλλιώς δεν θα μπορεί να συνεργαστεί με την ομάδα και μαζί μου» ανέφερε.

«Προτεραιότητα είναι να οργανωθούμε στην καθημερινότητα και δεν θέλω να βιαστούμε στις επιλογές μας. Αξιολογούμε ό,τι καλύτερο υπάρχει στον νομό Μαγνησίας και όσα παιδιά έχουν τα αγωνιστικά και ψυχολογικά χαρακτηριστικά θα ενταχθούν στην ομάδα και από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες κινήσεις θα είναι στοχευμένες, γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε κανένα λάθος στη στελέχωση του ρόστερ» σημείωσε επίσης ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, επισημαίνοντας το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα το προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο.

Όσον αφορά το ρόστερ, ο κ. Θεοδοσιάδης επεσήμανε ότι έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά στην αξιολόγηση των παικτών ο κ. Σταματίου. «Υπάρχει μία λίστα με ό,τι καλύτερο υπάρχει στο τοπικό ποδόσφαιρο και ήδη έχουν γίνει επαφές. Αλλά προτεραιότητα είναι τα παιδιά αυτά να έχουν προτεραιότητα τη δουλειά και τη βελτίωση, για να παίζουν στην ομάδα της πόλης τους ή να βρεθούν ακόμη πιο ψηλά. Δεν μπορώ να βλέπω νέα παιδιά να βάζουν όρους στη συνεργασία. Προτεραιότητα για μένα είναι να θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ την κοροϊδία. Η διοίκηση επενδύει στους προπονητές, εμείς στους παίκτες και πχ αν ο Κλέβι ή ο Φίλιππος δεν είναι παράδειγμα μέσα στα αποδυτήρια θα φύγουν!» ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας επίσης γνωστό ότι έχει υπάρξει ήδη επαφή με τους κκ Μπότα και Καραμίχαλο, ενώ συζητήσεις γίνονται και με τον προπονητή της Κ19, κο Βαρβέκη για παιδιά από την ομάδα.

«Δεν είναι τι γράφει η φανέλα πίσω… Αναγνωρίζουμε ότι η χρονιά θα είναι δύσκολή και θέλουμε να δυναμώσουμε σε όλα τα επίπεδα για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου. Έχω μία αρχή όταν κυκλοφορώ στην πόλη να μπορώ να τους κοιτάω στα μάτια. Να μην μπορεί κανένας να πει κάτι για τους ποδοσφαιριστές μου και τους συνεργάτες μου. Τα θέλω μας θα είναι καλοπροαίρετα και είναι ιδιαίτερη τιμή που αυτός ο σύλλογος μου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψω» τόνισε επίσης μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδοσιάδης.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.