Θεοδοσιάδης στο «Magnesiasports»: «Είδα την Κυριακή τους Πόντιους Κοζάνης-Στόχος μας τα θετικά αποτελέσματα»

Το σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου για την κλήρωση της Γ' Εθνικής

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος και τη σειρά που θ’ αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του ο Ολυμπιακός Βόλου, μίλησε στο «Magnesiasports» ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Σάκης Θεοδοσιάδης, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι για την ομάδα το να βγάλει όλη τη δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και στα επίσημα παιχνίδια.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα και ξέρουμε το πρόγραμμά μας. Το παιχνίδι πλέον είναι στο παιχνίδι της Κυριακής, με την τρέχουσα εβδομάδα να είναι αγωνιστική. Θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που προσωπικά τη γνωρίζω. Για κάποια χρόνια είναι στην κατηγορία αυτή, και η φιλοσοφία της είναι η απόδοση ευκαιριών στα νέα παιδιά και φέτος έχει ένα νεανικό ρόστερ» σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός, αναφερόμενος από εκεί και πέρα στην… τύχη που του επέτρεψε την περασμένη Κυριακή να δει τους Πόντιους Κοζάνης, την ομάδα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου την πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας!

«Έτυχε και την Κυριακή είχε ένα φιλικό στη Φήκη στο οποίο ήμουν παρών και το είδα ( σ.σ. ηττήθηκε το σύνολο των Ποντίων 3-1), βλέποντας από κοντά κάποια πράγματα» ανέφερε και επεσήμανε από εκεί και πέρα ότι: «Τώρα το μυαλό μας είναι σ’ αυτό το παιχνίδι και στην προετοιμασία και θέλουμε να είμαστε όπως πρέπει και να αποτυπώσαμε αυτό που δημιουργήσαμε τους τρεις μήνες με την προσπάθεια που έχουμε κάνει, και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με σεβασμό πρώτα στους εαυτούς μας και μετά στους αντιπάλους. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια και να βρούμε όλους εκείνους τους τρόπους για να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες.

Για το γήπεδο τώρα, αν υπάρξει θέμα στη… συγκατοίκηση με τη Νίκη Βόλου στη Νεάπολη, ο Σάκης Θεοδοσιάδης αρκείται να τονίσει ότι: «Αυτό δεν απασχολεί το τεχνικό επιτελείο αλλά δεν θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα, από τη στιγμή που η ομάδα πήρε και κλειδάριθμο. Από εκεί και πέρα αν και εφόσον υπάρξει θέμα θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.