Θεοδοσιάδης: «Συνεχίζουμε τη δουλειά, νιώσαμε τη στήριξη του κόσμου»

Αναφερόμενος και στο θέμα του σκοραρίσματος ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου

Για συνεχή δουλειά και για προσπάθεια σε καθημερινή βάση έκανε λόγο ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Θεοδοσιάδης μετά την ισοπαλία 1-1 στο παιχνίδι με την Κοζάνη.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι’ αυτό και για έναν αντίπαλο που εμφανίζεται από πέρυσι πάρα πολύ ισχυρός σε όλα τα επίπεδα, με πολύ καλή ομάδα και προπονητή. Στην κατακλείδα του αγώνα, πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια, είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά. Η κατάθεση ψυχής ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό με διάρκεια. Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, κόντρα στη ροή του, από μία κρύα φάση δεχθήκαμε γκολ, ένα φαινόμενο που έχει συμβεί στα περισσότερα παιχνίδια τα γκολ που έχουμε δεχθεί δεν είναι από οργανωμένες επιθέσεις, ούτε από κυριαρχία του αντιπάλου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ανέφερε: «Δίνουμε έμφαση καθημερινά σ’ αυτήν την κατάσταση για να το βελτιώσουμε. Ηρεμώντας στο ημίχρονο τα παιδιά βγήκαν με μεγάλη αποφασιστικότητα πίστεψαν ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο δεύτερο μέρος. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και είχαμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δεν κατέστη εφικτό. Κρατάμε την αντίδραση του δεύτερου μέρους και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Πήραμε έναν βαθμό που δεν μας ικανοποιεί, αλλά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, γιατί δουλεύουν πραγματικά πάρα πολύ στις προπονήσεις. Το μυαλό μας είναι στα επόμενα τρία παιχνίδια, μέχρι τη διακοπή. Να ετοιμαστούμε και να συλλέξουμε τους περισσότερους βαθμούς που μπορούμε να πάρουμε».

Όσο αφορά τη λύση στο θέμα της αξιοποίησης των τελικών ευκαιριών, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε: «Αυτό που είναι στις δυνατότητές μας είναι να δουλεύουμε καθημερινά στο επιθετικό κομμάτι και να πείσουμε τους παίκτες να δημιουργούμε καταστάσεις. Το τελευταίο διάστημα δημιουργούμε, όπως έγινε και στο Κεραμίδι. Το γκολ είναι και μία αντιληπτική ικανότητα αλλά και έχει να κάνει με την οξυδέρκεια του παίκτη που βρίσκεται στο επιθετικό τρίτο. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν θέλει να πετύχει γκολ. Εμείς προσπαθούμε να δουλεύουμε πολύ σ’ αυτό το κομμάτι η ομάδα βρίσκει ρυθμό και τελικές ενέργειες. Με αυτές τις εμφανίσεις και τις προσπάθειες ειδικά του δεύτερου μέρους, οι βαθμοί που έχουν χαθεί, ο ιδρώτας των παιδιών είμαι σίγουρος ότι θα ανταμειφθεί στα επόμενα παιχνίδια».

Τέλος, όσον αφορά τον κόσμο, σημείωσε: «Ένιωσα κατά τη διάρκεια του αγώνα τη στήριξη του κόσμου, που στο δεύτερο μέρος έσπρωξε την ομάδα. Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη στήριξή του μέχρι και σήμερα και να ξέρει ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κάνουμε κάθε Κυριακή περήφανο».

«Θα είναι ψηλά στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός Βόλου»

Από την πλευρά της Κοζάνης, ο προπονητής της Νίκος Μπαδήμας, σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρωταγωνιστήσει φέτος και θα καταλήξει ψηλά στη βαθμολογία.

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Προηγηθήκαμε χωρίς να έχουμε κάνει μεγάλη φάση. Στο δεύτερο μέρος μας πίεσε ο Ολυμπιακός Βόλου και πέτυχε ένα γκολ. Είχε και 1-2 ευκαιρίες και κάποια σουτ με πολύ καλές προϋποθέσεις που αντέδρασε ο τερματοφύλακάς μας. Είχαμε κι εμείς κάποιες περιπτώσεις για κάτι περισσότερο. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο της φήμης των δύο ομάδων» υπογράμμισε για το παιχνίδι ο Νίκος Μπαδήμας.

Παίξανε δύο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου; «Από την αρχή είχα την εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρωταγωνιστήσει και λόγω ιστορίας και λόγω ποιότητας, προπονητή, παικτών… θεωρώ ότι θα είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία» απάντησε σχετικά.

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας του, ο Νίκος Μπαδήμας ανέφερε: «Θέλουμε να πετύχουμε αυτό που αφαιρέθηκε από την ομάδα πέρυσι που πέτυχε μέσα στο γήπεδο και τελικά δεν το πήρε στα χαρτιά. Ξέρουμε ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Ο στόχος είναι η άνοδος και από εκεί και πέρα μέσα στο γήπεδο φαίνονται όλα. Κάθε εβδομάδα πρέπει να αποδεικνύει μία ομάδα πόσο καλή είναι και που θα φτάσει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.