Θετική εξέλιξη για την πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου

Η συζήτηση που είχαν με τον Υπουργό Επικρατείας, κο Γεραπετρίτη οι ομάδες της Γ’ Εθνικής που πήραν την πρώτη θέση στον όμιλό τους έφερε στο προσκήνιο θετικά μηνύματα για την πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός Βόλου το προηγούμενο χρονικό διάστημα περί αναδιάρθρωσης, κάτι που αναπτερώνει τις ελπίδες για μία καλύτερη κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο πέρα από τη Football League.

Σε καμία περίπτωση όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν βιάζονται να πανηγυρίσουν. Από την πρώτη στιγμή ήξεραν καλά ότι η πρότασή τους θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, με την πιθανότητα της πολιτικής παρέμβασης να μην αποκλείεται, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο θέμα, ώστε να μην υπάρξουν πάλι αδικίες, όπως με την αναδιάρθρωση Βασιλειάδη.

Δεδομένη είναι λοιπόν τόσο η στάση αναμονής όσο και οι παρεμβάσεις, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την επόμενη ημέρα. Μέχρις ότου να ξεκαθαρίσουν πλήρως τα πράγματα.

Έχει την τεχνογνωσία

Δεν είναι τυχαίο πάντως ότι ο υπουργός Επικρατείας ασχολείται με τα αθλητικά θέματα, και αρκετοί είναι οι σύλλογοι που έχουν απευθυνθεί σ’ αυτόν, προκειμένου να βρουν λύσεις και να καταθέσουν προτάσεις.

Άλλωστε ήταν αυτός που επιλέχθηκε αντί του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, να κάνει τις επαφές της Ελληνικής κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου για την ελληνική πραγματικότητα.

Γνώστης και ο ίδιος του αντικειμένου, ως καθηγητής πανεπιστημίου, έχει μιλήσει πολλές φορές για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας, και δείχνει ότι μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στο να αλλάξουν συγκεκριμένα πράγματα και καταστάσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.