Θετικό τέλος και στην ανανέωση Ματθαίου

Ο 19χρονος παίκτης της Νίκης θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά στην ομάδα

Η παραμονή και του Άγγελου Ματθαίου στη Νίκη είναι πλέον γεγονός, αφού ο 19χρονος άσος συμφώνησε με τη διοίκηση να συνεχίσει για τέταρτη χρόνια στην ομάδα, που τον ανέδειξε. Μάλιστα, πήρε και αναβολή από τον στρατό και θα μπορέσει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο. Ο νεαρός εξτρέμ γίνεται ο έβδομος παίκτης στο ρόστερ της Νίκης, που έχει ξεκινήσει από τις υποδομές.

Ο Άγγελος Ματθαίου έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς με τη Νίκη στις 12/3/16, πριν συμπληρώσει τα 17 του χρόνια, αφού είναι γεννημένος στις 2/4/99. Η αναμέτρηση ήταν Νίκη-Οπούντιος 2-0, ενώ στα τελευταία ματς του 2015-16 αγωνίστηκε άλλες τέσσερις φορές, τη μία ως βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φαρκαδόνα.

Την επόμενη σεζόν είχε επτά συμμετοχές, τις δύο ως βασικός, ενώ τη χρονιά που τελείωσε πήρε πολλές ευκαιρίες, φτάνοντας τα 15 ματς, έχοντας ως μοναδική συμμετοχή τη βασική αυτή στα Φάρσαλα στο διπλό με τον Αχιλλέα, ενώ στις υπόλοιπες εμφανίσεις του ήρθε από τον πάγκο. Ωστόσο, φάνηκε ότι υπήρχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του από την τεχνική ηγεσία.

 Η ανακοίνωση: “Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Ματθαίου για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Άγγελος Ματθαίου είναι γεννημένος στις 2 Απριλίου 1999 και αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας. Τη σεζόν 2016-2017 με την φανέλα της Νίκης είχε 7 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενώ την σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε σε 15 αγώνες για το πρωτάθλημα. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας”.

Σε ό,τι αφορά σ’ έναν άλλο νεαρό, τον Τσιανάκα, να τονιστεί ότι θα συνεχίσει τις σπουδές του εκτός Βόλου, επομένως δε θα επανέλθει στην ομάδα μετά τη πολύμηνη απουσία του λόγω μαθητικών υποχρεώσεων, έχοντας αγωνιστεί μόνο στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ στην πρώτη φάση. Έτσι, θ’ ακολουθήσει τον δρόμο των Ράπτη και Σφονδυλιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.