Θετικός ο Υπουργός Επικρατείας για την αναδιάρθρωση!

Τηλεδιάσκεψη Γεραπετρίτη με εκπροσώπους των οκτώ πρωταθλητών της Γ' Εθνικής

Οι οκτώ ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση στους ισάριθμους ομίλους της Γ’ Εθνικής συνεχίζουν να ελπίζουν αλλά και να πιέζουν προς την κατεύθυνση της αναδιάρθρωσης που υπό συνθήκες μπορεί να τους  δώσει το κέρδος ανόδου δύο ομίλων, σε μία ανανεωμένη Super League 2. Μάλιστα, η πίεση αυτή φέρνει θετικά μηνύματα, καθώς είχαν τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, που φέρεται να δήλωσε θετικός εκ μέρους της κυβέρνησης για ένα πρωτάθλημα δύο ομίλων σε επίπεδο δεύτερης τη τάξει εθνικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας!

Η συζήτηση για την αναδιάρθρωση παίρνει εκ νέου «φωτιά», μετά και την κατάθεση της πρότασης του Ολυμπιακού Βόλου και άλλων δέκα ομάδων της Football League που την προσυπογράφουν, με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων», Ευριπίδη Τσιμπανάκου να έχει τονίσει τις προηγούμενες ημέρες ότι η συγκεκριμένη πρόταση και το πλάνο βρίσκονται ήδη σε γνώση υψηλών κλιμακίων της κυβέρνησης!

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι συμμετείχαν εκπρόσωποι των  Ρόδου, Πανσερραϊκού, Αλμωπού Αριδαίας, Αστέρα Βλαχιώτη, Καλλιθέας, ΑΕΠ Κοζάνης, Πιερικού κι Επισκοπής, με τον Γιώργο Γεραπετρίτη να γίνεται αποδέκτης των αιτημάτων τους. Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο κ Γεραπετρίτης τόνισε ότι η κυβέρνηση  είναι θετική απέναντι στο σενάριο για την αναδιάρθρωση της δεύτερης κατηγορίας σε δύο ομίλους, Βόρειο και Νότιο. Μάλιστα φέρεται να ζήτησε πιο συγκεκριμένες προτάσεις από τις ομάδες-πρωταθλήτριες της Γ’ Εθνικής, με το σίριαλ όπως φαίνεται να έχει και άλλα επεισόδια μπροστά…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.