Θησέας Αγριάς: Με σοβαρότητα απέναντι στον Μαγνησιακό

Η πρώτη επίσημη αναμέτρηση έρχεται στο προσκήνιο το ερχόμενο Σάββατο για τον Θησέα Αγριάς, με το σύνολο του Λευτέρη Καλογήρου να αντιμετωπίζει την ομάδα του Μαγνησιακού στις 16:00 εκτός έδρας, και θέλει από την αρχή να δείξει τις διαθέσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και για τον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΘ.

«Σε καμία περίπτωση δεν είναι ευκαιρία για ξεμούδιασμα, αφού το κύπελλο είναι στόχος για την ομάδα μας, οπότε το βλέπουμε από την αρχή πολύ σοβαρά και είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν το αντιμετωπίζουμε ως φιλικό, παρά την διαφορά κατηγοριών με τον αντίπαλο, και θα διεκδικήσουμε αυτό που πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο» αναφέρει κατηγορηματικά ο τεχνικός της ομάδας της Αγριάς, και περιμένει και από τους παίκτες του να δείξουν το ανάλογο πρόσωπο εντός του αγωνιστικού χώρου.

Εξάλλου ο Λευτέρης Καλογήρου αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, οπότε πλήρες το σύνολο θα αναζητήσει το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, ο Λευτέρης Καλογήρου αναζητά και αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν από την έναρξη της δράσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ στις 4 Οκτωβρίου ο Θησέας Αγριάς θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Στεφανοβικείου σε παιχνίδι προετοιμασίας, χωρίς να έχει ακόμη προσδιοριστεί ο χώρος διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.