Θησέας-Δήμητρα: Οι δηλώσεις Ξηροφώτου και Αρσένου

Μετά το τέλος του ντέρμπι της Μαγνησίας

Κάθε λόγο να χαμογελά είχε ο προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης Στέλιος Αρσένος, μετά τη νίκη της ομάδας του στην Αγριά επί του Θησέα, ενώ από την άλλη, ο προπονητής των γηπεδούχων, Στέφανος Ξηροφώτος έκανε λόγο για ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Στέλιος Αρσένος σημείωσε: «Να έχουμε καλή χρονιά, αφού τώρα επιστρέψαμε στα γήπεδα. Πραγματικά υπήρχε μεγάλο ερωτηματικό για το πώς θα παρουσιαστούμε και γενικά όλες οι ομάδες. Περάσαμε δύσκολες εβδομάδες με πολλές ιώσεις και έπρεπε να βρούμε λύσεις. Τα παιδιά που ήταν ετοιμοπόλεμα στην ομάδα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε ένα ντέρμπι. Αξίζαμε τη νίκη βάσει απόδοσης και βάσει ευκαιριών, και ευτυχήσαμε να πάρουμε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Θέλω να πω για τους παίκτες μου ότι είμαστε εκεί που είμαστε και έχουμε ψιλοαδικήσει λίγο τους εαυτούς μας. Πιστεύω στις δυνατότητές μας γιατί έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια και περιμένω ανάλογη συνέχεια. Να υπάρχει υγεία και να είμαστε όλοι μαζί για να δουλέψουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της γρήγορης παραμονής. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Θησέα και στον φίλο Στέφανο (σ.σ. Ξηροφώτο) και να ευχηθώ να πετύχει και αυτήν τον στόχο της.

Παράλληλα ο τεχνικός των γηπεδούχων, Στέφανος Ξηροφώτος δήλωσε: «Γυρίσαμε το παιχνίδι δύο φορές. Δεν έχω κάποιο παράπονο από τους ποδοσφαιριστές. Ήταν ένα παιχνίδι που το τρίτο γκολ ευτύχησε να το κάνει ο αντίπαλος και πήρε το παιχνίδι. Στις λεπτομέρειες πήγε. Είχαμε και την πρώτη και την τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι. Ήταν δυνατό, αμφίρροπο και κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι. Εμείς όμως προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες κι εμείς προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι αμφίρροπο με πολλά γκολ και ευκαιρίες, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο. Γυρίσαμε δύο φορές αλλά πολύ γρήγορα ξανακυνηγούσαμε στο σκορ και συνέχεια. Δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε έτσι το μομέντουμ της ισοφάρισης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.