Θρήνος στους Austrian Boys: Aποχαιρετούν τον Χρήστο…

«Έφυγε» προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 38 ετών ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου

Tην απώλεια ενός ακόμη δικού τους παιδιού θρηνούν οι Austrian Boys… Όπως αναφέρουν στη σελίδα τους το Facebook, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Χρήστου Σ., που έφυγε από τη ζωή…

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια ενός δικού μας παιδιού που μόλις έφυγε από την ζωή… Καλό ταξίδι ΧΡΗΣΤΑΡΑ… Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.. Α ρε π*****α ζωή… Τα καλύτερα παιδιά παίρνεις… Συνέχισε να τραγουδάς για την καψούρα σου από το κλαμπ του παραδείσου μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια που έφυγαν νωρίς… Θα σε θυμόμαστε για πάντα!!!

ΖIKOS -1-».

O Χρήστος ήταν 38 ετών και όπως έγινε γνωστό «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, ενώ ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού…

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Χρήστου Σ., ο οποίος έφυγε σε ηλικία 38 ετών από την ζωήν τόσο ξαφνικά, τόσο απροσδόκητα, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης από ανακοπή καρδιάς.

Ο Χρήστος ήταν ενεργό μέλος των Austrian Boys, του οπαδικού μας κινήματος, και ακολουθούσε την αγαπημένη μας ομάδα πάντα με χαμόγελο.

Καλό ταξίδι Χρήστο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Καλή αντάμωση με τα άλλα παλικάρια μας στην “ερυθρόλευκη” κερκίδα του Παραδείσου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.