Τη Μ. Δευτέρα το πρώτο Πανθεσσαλικό τουρνουά Παλαιμάχων “Β. Βουρούκος”

Διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων της Νίκης Βόλου διοργανώνει το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου παλαίμαχων τη Μεγάλη Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό με σκοπό την ενίσχυση του Γηροκομείου. Σημαντικό είναι ότι στο τουρνουά δόθηκε το όνομα του Βαγγέλη Βουρούκου, τιμώντας τη μνήμη ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου, που έφυγε από τη ζωή πριν περίπου 40 μέρες και ο οποίος υπηρέτησε τη Νίκη και ως παίκτης και ως προπονητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου:

«Τη Μ. Δευτέρα στις 22 Απριλίου και ώρα 4 μ.μ. ξεκινούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι εκδηλώσεις της έναρξης του πρώτου Πανθεσσαλικού τουρνουά ποδοσφαίρου παλαίμαχων “Βαγγέλης Βουρούκος”. Οι πέντε ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι η Νίκη, η Α.Ε.Λ., ο Ολυμπιακός, ο Α.Ο. Τρίκαλα και η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι αγώνες θα είναι διάρκειας 30 λεπτών και θα διεξάγονται ταυτόχρονα στο κεντρικό και βοηθητικό χώρο του σταδίου. Στο τέλος της διοργάνωσης η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη με παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Βόλου Αριστοτέλη Μπασδάνη και του προέδρου του Γηροκομείου Βόλου θα απονέμει κύπελλο για κάθε ομάδα, μετάλλια για κάθε παλαίμαχο καθώς και αναμνηστικά μπλουζάκια.

Επίσης ο Σύνδεσμος Βετεράνων της Νίκης θα τιμήσει με αναμνηστικές πλακέτες την οικογένεια του Βαγγέλη Βουρούκου και τους παλαίμαχους Τζίνη Ν., Μωράκη Αντ., Κασαπλέρη Τ. και Νάνο Σίμο. Καλούμε στο Στάδιο όλον το φίλαθλο κοινό του Βόλου να ζήσουμε και να μοιραστούμε αυτές τις υπέροχες ποδοσφαιρικές εικόνες, ταυτόχρονα δε να βοηθήσουμε οικονομικά το Γηροκομείο Βόλου. Σε κεντρικό σημείο του Σταδίου θα τοποθετηθεί ένας μεγάλος κουμπαράς, όπου ο καθένας θα μπορεί να συνεισφέρει οποιοδήποτε χρηματικό ποσόν.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το τουρνουά γεννήθηκε από μία ιδέα του Συνδέσμου της Νίκης και πλέον γίνεται πραγματικότητα. Η ανταπόκριση αυτής της ιδέας ήταν θετική και από της τέσσερις ομάδες και τη δέχθηκαν με πολλή θέρμη. Στόχος αυτού του τουρνουά είναι να διοργανώνεται κάθε χρόνο και σε διαφορετική πόλη της Θεσσαλίας.

Επιδίωξη όλων μας θα είναι η συνάντηση αυτή να έχει κοινωνικό χαρακτήρα και ταυτόχρονα να είναι μία θύμηση συνεισφοράς μας στον θεσσαλικό αθλητισμό. Τα αποτελέσματα των αγώνων θα είναι πάντα σε δεύτερη μοίρα, αφού θα κυριαρχήσουν οι έννοιες της αλληλεγγύης, της φιλανθρωπίας και του αθλητικού πνεύματος».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.