Τιμήθηκαν παλιές δόξες της Νίκης και η οικογένεια Βουρούκου στο τουρνουά Παλαιμάχων (photos)

Ο Γιώργος Καραηλιού βραβεύεται από τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου με τη συμβολή της Περιφέρειας και του Επιμελητηρίου Βόλου το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων «Βαγγέλης Βουρούκος» τη Μ. Δευτέρα (22/4) στο Πανθεσσαλικό.

Η ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι σχεδόν όλοι οι παλαίμαχοι της Νίκης, της Α.Ε.Λ., του Ολυμπιακού Β., του Α.Ο. Τρικάλων και της Αναγέννηση Καρδίτσας έδωσαν το παρών στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες κύλησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι φίλαθλοι που παρευρέθησαν, απόλαυσαν ωραίο θέαμα από τις παλιές δόξες.

Το πρώτο τουρνουά είναι πλέον γεγονός και το μήνυμα το οποίο στάλθηκε στο φίλαθλο κοινό της Θεσσαλίας ήταν «συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά».

Η ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων θα είναι αυτή που θα φιλοξενήσει το δεύτερο τουρνουά και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης τους εύχεται κάθε επιτυχία και τους υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα τους να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν.

Στο τέλος του τουρνουά ακολούθησε η βράβευση όλων των παλαιμάχων με μετάλλια και αναμνηστικά μπλουζάκια. Οι Παλαίμαχοι της Νίκης μέσω του προέδρου τους Γ. Παναγιωτόπουλου τίμησε την οικογένεια του Β. Βουρούκου, και τις παλιές δόξες Ν. Τζίνη, Αντ. Μωράκη, Τ. Κασαπλέρη και Σ. Νάνο.

Επίσης, η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη και ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος απένειμαν αναμνηστικά κύπελλα στις ομάδες που πήραν μέρος. Για την Αναγέννηση Καρδίτσας το κύπελλο παρέλαβε ο Τάκης Δρόσος Τάκης, για τον Α.Ο. Τρίκαλα Λάκης Κατσιάκος, για την ΑΕΛ ο Τάκης Παραφέστας, για τη Νίκη ο Νίκος Ρηγίνος και για τον Ολυμπιακό Β. ο Γιάννης Θεοδωρίδης.

 Τερματοφύλακας με τη Νίκη ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, Απ. Παπαδούλης

Τερματοφύλακας με την ομάδα παλαιμάχων της Νίκης Βόλου στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας έπαιξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης, καθώς είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με τους κυανόλευκους.

Γ. Παναγιωτόπουλος: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι

Σε δήλωσή του στο Magnesiasports ο πρόεδρος των Παλαιμάχων της Νίκης, Γ. Παναγιωτόπουλος, τόνισε: «Το τουρνουά πήγε καλά, παρόλο που ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε και δεν ξέραμε πώς θα λειτουργήσει. Τελικά πήγαν όλα καλά. Ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία και πιστεύω ότι το δεύτερο τουρνουά θα είναι ακόμη καλύτερο απ’ αυτό και κάθε χρόνο θα βελτιώνεται, μέχρι να φτάσουμε στο τέλειο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία των Παλαιμάχων όλων των ομάδων και τους ευχαριστούμε όλους. Έχουμε και έναν κουμπαρά για το Γηροκομείο και θα ενισχύσουμε το ίδρυμα όσο περισσότερο μπορούμε».

Οι παλαίμαχοι της Νίκης και του Ολυμπιακού Β.

Οι παλαίμαχοι της Νίκης και του Ολυμπιακού Β., που αγωνίστηκαν στο τουρνουά ήταν οι εξής:

ΝΙΚΗ: Μπακάλης, Μητρομάρας, Παπαδούλης, Μπίλης, Γιαννακός, Βαλαχάς, Σταματίου, Θεοδώρου, Μπάρδας, Μαρτίου, Παναγιωτόπουλος, Ανδρουτσόπουλος, Φασουράκης, Ζαφειρίου, Ρίζος, Ζαγκαβιέρος, Καραηλιού, Κοκκινάκης, Κ. Πίνας, Χρ. Πίνας, Πετρίκης, Χατζηκωνσταντίνου, Μωραΐτης, Τσουκαλάς, Τσιλφόγλου, Ρηγίνος, Μαργαριτόπουλος, Καϊμπαλίδης, Τσόγκας, Κουντούρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Θεοδωρίδης, Τζέκας, Κολυνδρίνης, Παπαϊωάννου, Ζιάκας, Δενελάβας, Ηλιόπουλος, Βαλαρούτσος, Μαλακασιώτης, Παπαδήμος, Σταματίου, Τσουρέλης, Τσέροβιτς, Κωστούλας, Καραμίχαλος, Αλιάτης, Πετσιμέρης, Γκανάτσιος, Μπόλτσης.

Η οικογένεια του Βαγγέλη Βουρούκου τιμήθηκε από την αντιπεριφερειάρχη, Δ. Κολυνδρίνη

Ο Γιάννης Θεοδωρίδης ως πρόεδρος των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Β. τίμησε την οικογένεια του μεγάλου απόντα, Β. Βουρούκου

Ο Αντώνης Μωράκης, παλαίμαχος της Νίκης, τιμήθηκε στο τουρνουά

Ο αειθαλής Τάκης Κασαπλέρης

Ο Σίμος Νάνος βραβεύεται από τον Γ. Παναγιωτόπουλο

Ο τεράστιος Γιώργος Καραηλιού, που έφτασε στα 81

O Γιάννης Θεοδωρίδης παίρνει το Κύπελλο για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού Β.

Ο Τάκης Παραφέστας από την ΑΕΛ

Ο Λάκης Κατσιάκος από τον Α.Ο. Τρίκαλα

Ο Τάκης Δρόσος από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Νίκος Ρηγίνος από τους παλαιμάχους της Νίκης

 

Τα αδέρφια Τσιτσιγιάννη, Γιώργος και Μαρία, που διαπρέπουν με τον Δούκα στη Β’ Εθνική μπάσκετ και το Μαρκόπουλο στην Α1 βόλεϊ γυναικών, έδωσαν το παρών στο Πανθεσσαλικό και τίμησαν τη μνήμη τους θείου του Βαγγέλη Βουρούκου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, Απ. Παπαδούλης, έπαιξε τερματοφύλακας με τους Παλαιμάχους της Νίκης

Ο Βαγγέλης Τσουκάλης έπαιξε στο τουρνουά με τη φανέλα της ΑΕΛ. Στα δεξιά του ο Τάκης Μαρτίου, ενώ εμφανίζονται οι Σακελαρίου Χρ., Πιάζας Στ., Χατζηκωνσταντίνου Γ., Γκουντόβας Χ. και Πετρίκης Χρ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.