Την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική πανηγυρίζει ο Μαγνησιακός

Την άνοδό του από σήμερα στην Γ΄ Εθνική της περιόδου 2023-2024 εξασφάλισε ο Μαγνησιακός που στην προτελευταία 6η αγωνιστική στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου κέρδιζε με 3-1 τα Μετέωρα

Ο Μαγνησιακός πανηγύρισε από σήμερα την άνοδο στην Γ’ Εθνική στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” της Νέας Ιωνίας, ότι κι αν γίνει την άλλη Κυριακή στην 7η αγωνιστική…

Ο Μαγνησιακός πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο μέρος με τους Βουρδάκη και Λούρο, τα Μετέωρα μείωσαν  αλλά προς το τέλος με ενα γκολ από τον Ψιάνο η Βολιώτικη ομάδα έφτασε στο 3-1 που του δίνει άνοδο.

Μαζί με την ομάδα του Μαγνησιακού την άνοδο κερδίζουν ο Αστέρας Σταυρού και η ΑΕ Κιλελέρ

Στο  ματς, στο 7ο λεπτό ο Μαγνησιακός απείλησε πρώτη φορά αλλά το βιαστικό πλασέ του Ψιάνου δεν ανησύχησε τον Γκουλιώνη, ενώ στο 11′ έγινε το 1-0 . Απο μπαλιά του Βλάχου οπό δεξιά ο Σταύρος Βουρδάκης με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα της βολιώτικης ομάδας.

Στο 21΄ο Μαγνησιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ όταν ο Γιώργος Λούρος βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ πέτυχε το 2-0.

Η ομάδα των Μετεώρων παρά το αρχικό σοκ από τα δυο γκολ δεν τα παράτησε, στο 27′ είχε σουτ του Ψαθογιαννάκη που απέκρουσε σε κόρνερ ο Βρονταράς , ενώ στο 32΄ πέτυχε το πρώτο γκολ στην διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος με τον Καραμούζη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1.

Ο Μαγνησιακός στο 34΄είδε την κεφαλιά του Σιώμου να αποκρούεται απο τον Γκουλιώνη, στο 36΄ σουτ πάλι από τον Σιώμο έφυγε πάνω από την εστία, ενώ στο 45΄απο μπαλιά του Βλάχου, ο Ψιάνος βρέθηκε απέναντι από την εστία αλλά το σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Γκουλιώνης.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μαγνησιακός είχε μια ευκαιρία με τον Βλαχο σε καλη θεση στο 50΄ να μην κάνει καλό κοντρόλ , ενώ στο 53΄τα Μετέωρα απείλησαν  αλλά το σουτ του Λαμπαδάριου απέκρουσε ο Βρονταράς.

Στο 61′ είχαμε αποβολή για τον προπονητή του Μαγνησιακού Θάνο Θεοδώρου και το ίδιο συνέβη και με αυτόν των Μετεώρων και στο 81′ ήρθε το 3-1. Ο Λουκάι έδωσε την πάσα εκτός περιοχής στον Στέργιο Ψιάνο που με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 3-1 έμεινε ως το τέλος (υπήρξε μια καλή ευκαιρία με τον Νούσια) και ο Μαγνησιακός κερδισε την άνοδό του….

Διαιτητής: Κουτρομάνος (Καρδίτσας)

Κίτρινες κάρτες: 54΄Βλάχος, 60΄Κιτσόπουλος, 64΄Κρανιάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Θ. Θεοδώρου): Βρονταράς, Δημητριάδης (86′ Ζερβας), Λούρος (69΄Χριστίδης), Βέρτζος, Γαλανόπουλος, Κρανιάς, Βουρδάκης (86′ Νούσιας), Ψιάνος, Λάμπος, Βλάχος (74′ Ζαρκαδής), Σιώμος (74’ Λουκάι).

ΜΕΤΕΩΡΑ (Γ. Λουλές): Γκουλιώνης, Γ. Γερεντές (51′ Λαμπαδάριος), Φορτούνης, Ασημάκης, Γκόβαρης (67΄Νιαβής), Ψαθογιαννάκης, Κιτσόπουλος( 67′ Σινάνης), Παπαδόπουλος,  Θώμος (51΄Τσαμαντάς), Θ. Γερεντές, Καραμούζης.

Η 6η αγωνιστική

Αστέρας Σταυρού-Εορδαϊκός  2-0 (20′ Ακασού, 51΄Παρλάντζας)

Κιλελέρ-Αστέρας Καρδίτσας  1-0 (18΄Βαγενάς)

Μαγνησιακός-ΑΣ Μετέωρα 3-1  (11΄Βουρδάκης, 21΄Λούρος, 81′ Ψιάνος – 32΄Καραμούζης)

Pεπό: ΕΠΣ Γρεβενών

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μαγνησιακός 12 (10-4)

Κιλελέρ 12 (10-1)

Αστέρας Σταυρού 10 (7-1)

Αστέρας Καρδίτσας 9 (8-7)

Εορδαϊκός 7 (5-4)

Μετέωρα 2 (1-9)

Γρεβενά 0 (0-15)

 

Η 7η τελευταία αγωνιστική Κυριακή 11/6 (17.00)

Αστέρας Σταυρού – ΑΕ Κιλελέρ Λάρισας

Εορδαϊκός -Μαγνησιακός

Μετέωρα -Γρεβενά 3-0 α.α

Ρεπό: Αστέρας Καρδίτσας

-Οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά στην Γ΄Εθνική των 4 πλέον ομίλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.